Pussihukat kesyjä A-poikien käsittelyssä

(12.2.2017) A-poikien SM-sarjajoukkueemme kesytti lauantain kotiottelussaan Vantaan Pussihukat varsin vaivattomasti. Voittonsa myötä joukkueemme säilytti edelleen mahdollisuuden selviytyä kevään mitalipeleihin.

11.2.2017 A-poikien SM-sarja Ura Basket – PuHu 109 – 93 (29 – 20, 24 – 21, 30 – 19, 26 – 33)

Lauantain ottelu eteni alusta asti isäntien tahtiin. Isokokoisempi kotijoukkueemme hallitsi levypallopeliä ja pelasi hyökkäyksensä korin tuntumaan. Vieraiden oli puolestaan tehtävä heittoyrityksensä kauempaa korista tai sisäänajoilla. Puoliajalla eroa oli hyväksemme 12 pistettä.

Pitkän tauon jälkeen vantaalaiset yrittivät paikkapuolustuksella tukkia meikäläisten pääsyn korilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Ero kasvoi jo pitkälti yli 20 pisteen ja matsi oli sitä myöten taputeltu. Päätösjaksolla palloteltiin sopuisasti aika umpeen.

Ura Basketin iso osasto oli numeroa vastustajaa suurempi. Herrat Karri Sällylä (22/16), Akseli Mäkelä (8/7) ja Eetu Savonvirta (2/4) dominoivat korinalustoja vakuuttavasti. Kullakin miehellä on mittaa komeat pari metriä ja riittävästi ruutia hihassa.

Joona Airenteen (23/8) sulavaa pelaamista on nautinto katsella. Teemu Jarhio (11/4/7) johtaa suvereenisti joukkueensa peliä.

Elias Lahdensuu (27/12) oli vantaalaisten paras. Trey Niemi (3/0) oli joulukuussa kaatamassa #MeidänJoukkuetta miesten divarin kärkiottelussa 22 pisteellään. Lauantaina hän oli täysin poissa tolaltaan.

”Koko joukkueemme onnistui tänään hienosti. Pallon liike oli parempi kuin pitkään aikaan, ja paikanmurtokin onnistui melko vaivattomasti”, A-poikiemme päävalmentaja Petri Lampinen iloitsi pelin jälkeen.

”Pakkipäätä pitää kuitenkin vielä parantaa. Liikaa hävisimme vielä suoria yksi vastaan yksi-tilanteita omalla korillamme.”

A-poikiemme seuraava kotiottelu on lauantaina 25. helmikuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Namika Lahti Juniorit. Tervetuloa!

Yhteistyössä