Pyrintö tyrmäsi

(15.1.2019) Tampereen Pyrintö saalisti tiistai-illan kotiottelustaan helpot sarjapinnat #MeidänJoukkueen kustannuksella.

15.1.2019 Tampereen Pyrintö – Ura Basket 95 – 60 (27 – 17, 28 – 17, 23 – 11, 17 – 15)

Pyrintö oli tiistaina odotetun hyvä. Joukkue puolustaa mallikkaasti ja luo hyökkäyksissään tehokkaasti ja monipuolisesti hyviä korintekopaikkoja. Tiistaina tamperelaiset latoivat koriimme vaivattomasti ja totutusti jälleen liki sata pistettä.

Osku Heinonen (24/8) oli kotijoukkueen ykköstykki. Koko jenkkinelikko sekä Justus Kilpinen kokosivat kukin kaksinumeroiset lukemat.

Sysimusta ilta

Oman joukkueemme esitys oli tiistaina kovin aneeminen. Ilman sisäpelaamista jouduimme jatkuvasti turvautumaan hyppyheittoihin. Levypallotaisteluissa jäimme kerta toisensa jälkeen kakkoseksi. Isännät noukkivat nenämme edestä peräti 23 hyökkäyslevypalloa. Sysimustan iltamme kruunasi 23 pallonmenetystä.

Krisun kommentit

”Vastustajalla oli tänään 23 hyökkäyslevypalloa ja meillä 23 menetystä, joten silloin on vaikea kamppailla voitosta. Olemme aika syvissä vesissä, pelaamme tällä hetkellä huonointa koripalloa koko Korisliigassa. Se on aika raskas juttu, mutta joudun tässä toistamaan samoja juttuja koko ajan. Etsimme vieläkin joukkueen identiteettiä ja meillä alkaa vihdoin olla pelaajia treeneissä, mutta kyllähän se fakta on, että jos tammikuun 15. päivä pelaamme tällaista peliä, niin myös valmennus on tehnyt virheitä”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie tuskaili ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa.

#MeidänJoukkueen seuraava ottelu on tiistaina 22.1. kello 18.30 KTP-Basketin vieraana.

Yhteistyössä