Rahola jäi #MeidänJoukkueen jalkoihin

(5.2.2017) Isokokoisempi edustusjoukkueemme murjoi väkisin voiton sunnuntain kotiottelussaan Raholan Pyrkivästä.  Näin Ura jatkaa tiukasti taistelua pääsystä kevään playoff-peleihin.

5.2.2017 Miesten I-div. Ura Basket – Raholan Pyrkivä 108 – 83 (21 – 21, 31 – 23, 22 – 16, 34 – 23)

Pitkään taukoon asti Rahola pysyi kohtuullisesti meikäläisten kyydissä. Tamperelaisilta löytyy monta taitavaa korintekijää, ja turhan usein hävisimme sunnuntain avausjaksoilla yksi vastaan yksi-tilanteita vastustajille. Varsinkin puolimatkan kakkosista vieraat viimeistelivät tarkasti.

Kolmannella neljänneksellä Raholan hermokontrolli petti. Joukkueelle tuomittiin teknisiä virheitä ja epäurheilijamaisia virheitä. Samalla herrojen kontrolli itse pelaamiseen katosi. Näin meikäläiset pääsivät tyylittelemään melko vaivattomasti selvään kotivoittoon.

Tamperelaisten Tommi Rasi (25/5/5s) on armoitettu korintekijä. Ei vaadi kummoisia ennustajantaitoja sanoa, että Tommi jättää tämän sarjatason pelit pian taakseen.

Meiltä Joona Forsström (25(8/2s/2bl) oli huikean hyvä. Tarkan heittopelinsä lisäksi hän laittoi puolustuspäässä jokaisessa tilanteessa itsensä täysillä likoon.

Ville Hänninen (25/3/2s) jatkaa erinomaista kauttaan. Hän johtaa peliämme luotettavasti ja viimeistelee tarkasti. Joona Airenne (12/3) väläytteli taas huikeaa potentiaaliaan. Jermaine Watson (16/3/7s) ja Sean Harris (13/14) pelasivat puolikuntoisina myös kelvollisesti. Pitkäaikaispotilaiden lisäksi kokoonpanostamme puuttui tällä kertaa Matias Suomi.

Tilastojen kertomaa

Ura heitti tarkemmin kakkoset 56 % vs. 49 %

Ura voitti vaparipisteet 16 – 9

Ura voitti levyrit 52 – 37

Ura voitti hyökkäyslevyrit 20 – 10

Ura voitti torjunnat 10 – 0

Ura voitti pallonhallinnat 111 – 95 (normilukema sata)

Uran menetysprosentti oli mukavasti vain 12,6

Tilastot

Jukan kommentit

”Tämä oli tärkeä voitto meille, kun haetaan asetelmia kevään pudotuspeleihin. Vastustaja pelasi paljon paikkapuolustusta niin kuin tiedossamme oli. Meillä oli tähän matsiin hieman uusia juttuja paikan murtoon. Alkuun se toimi, mutta loppua kohden liikkumisemme kyllä laantui”, Ura Basketin päävalmentaja Jukka Valpola tunnusti.

”Avausjaksoilla Rahola pääsi nostelemaan turhan helppoja koreja, mutta tauon jälkeen aggressiivisuutemme parani ja pääsimme pelin sisälle. Saimme joitakin mukavia stoppeja ja sitä kautta kivoja koreja.”

Ura Basket jatkaa kotiotteluitaan jo ensi sunnuntaina. Silloin vieraaksemme saapuu Munkkiniemen Kisapojat Helsingistä. Ottelu alkaa normaalista poiketen jo kello 14.00. Tervetuloa kaikki kaarinalaisen koriksen ystävät taas tueksemme!

https://youtu.be/Dst9KOVXnT4

Yhteistyössä