Riku Laine siirtyy FoKoPoon

#MeidänJoukkueen taistelija Riku Laine siirtyy FoKoPoon loppukauden kattavalla sopimuksella. Forssan Koripojat pelaa sarjaporrasta ylempänä 1A-divisioonassa. Forssasta oltiin Ura Basketiin yhteydessä, koska heillä on Bisons-yhteistyön vuoksi siirtynyt useampi pelaaja Korisliigan parketeille. Asiassa päästiin nopeasti yhteisymmärrykseen ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä lopputulokseen.

”Haluan aluksi kiittää Ura Basketia tästä mahdollisuudesta koittaa rajojani pelaajana seuraavalla sarjapykälällä. Ura on hieno kasvattajaseura, jolla on aina omien junioreidensa etu mielessä. Odotan loppukaudelta kovia pelejä ja haasteita uudessa ympäristössä. Toivottavasti pystyn ottamaan uusia kehitysaskeleita FoKoPon paidassa ja auttamaan heitä voittamaan pelejä omalla panoksellani. Toivotan Ura Basketille kaikkea hyvää loppukaudelle ja toivottavasti #MeidänJoukke jatkaa jo aloittamaamme voittoputkea myös kauden loppuun!”, Riku lähettää terveiset.

Edustusjoukkueen valmennusjohto on myös Rikun tukena:

”Riku on ollut tärkeä palanen joukkuettamme jo useamman vuoden ja varmasti hänen lähtönsä vaikuttaa pelaamiseemme. Kuitenkin meidän kausi on loppusuoralla emmekä valmennusjohdossa halunneet asettua siirtoa vastaan, päinvastoin avata mahdollisuuden. Toisaalta, kauden lopuissa kolmessa pelissä on jaossa Rikun pelaamat 30 minuuttia muille pelaajille! Haluan toivottaa Rikulle hyvää loppukautta uudessa ympäristössä, tsemppiä!”, toivottaa päävalmentaja Tapio Nieminen.

Forssassa on vielä kuusi runkosarjapeliä jäljellä, jonka jälkeen alkaa kovat playoffit. Tiukkoja matseja on siis luvassa uudelle pelaajalle.

”Rikulle tämä on loistava mahdollisuus näyttää osaamistaan astetta kovemmissa peleissä. Toki se kirpaisee kun yksi meidän avausviisikon miehistä jää pois, mutta seurana olemme ehdottomasti ylpeitä kun oma kasvatti pääsee ylöspäin. Riku on fiksu nuori mies ja hänen taisteluasenteensa saa varmasti myös forssalaiset pelaajat ja korisfanit syttymään”, sanoo Ura Basketin toiminnanjohtaja Tuukka Kavisto.

Ura Basket toivottaa Rikulle menestystä kevään peleihin!

Rikun ensimmäinen ottelu FoKoPon paidassa on torstaina 3.3. HoNsU Basketia vastaan Jyväskylässä.

Ura Basketin seuraava ottelu on kotona Monnarilla perjantaina 4.3. klo 18.30, jolloin vastustajana on Raholan Pyrkivä.

Yhteistyössä