Rikulle eka ottelu FoKoPon paidassa

(3.3.2016) Riku Laine, 18, siirtyi loppukaudeksi pelaamaan A-divaria Forssan Koripoikien riveissä. Ensimmäinen ottelu Jyväskylässä päättyi kirvelevästi pisteen tappioon.

3.3.2016 Miesten I-div. A HoNsU Basket – FoKoPo 85 – 84 (18 – 30, 18 – 22, 32 – 10, 17 – 22)

Riku debytoi Ura Basketin mukana A-divarissa aikanaan jo 15-vuotiaana. Torstai-iltana Riku pääsi jälleen testaamaan osaamistaan ylemmässä divarissa. Avausottelussa peliaikaa kertyi runsaat 18 minuuttia, mutta pistemerkintöjä Riku ei vielä saanut kontolleen.

”Mukavaa oli päästä kokeilemaan pelaamista tällä tasolla. Pelaamisessa ei sinällään tuntunut olevan paljon eroa alkukauden matseihin verrattuna. Peruspelimme ovat kolmen yhteisharjoituksen jälkeen jo aika tuttuja minulle, mutta vie vielä jonkin aikaa tunnistaa, mihin parhaat heittopaikat syntyvät”, Riku tuumaili matsin jälkeen.

Abiturienttina Rikulla riittää kiireitä, kun kirjoitukset jatkuvat puolentoista viikon päästä.

”Kaikki lukiokurssit minulla on suoritettuna, mutta kolmen aineen yo-kirjoitukset ovat vielä edessä. Asun edelleen Kaarinassa, mutta voin tarvittaessa yöpyä viikolla sukulaisteni luona Forssassa.”

”Meillä on nyt viisi matsia jäljellä runkosarjassa, ja pudotuspelipaikkamme on jo varma. Ensi sunnuntaina on edessä mielenkiintoinen matsi, kun sarjan kärkijoukkue Korihait saapuu Forssaan vieraaksemme”, Riku käy läpi tulevaa ohjelmaa.

Ura Basket toivottaa Rikulle menestystä kevään koitoksiin!

ESC_7034

Yhteistyössä