Ritis Boyseihin!

Ura Boys on solminut loppukauden ja ensi kaudesta option kattavan sopimuksen Teemu ”Ritis” Ritanotkon kanssa.
Sopimus ei sisällä ulkomaan optiota, mutta kotimaan sarjoissa tapahtuvalle siirrolle on maltillinen 10 000 euron buyout.

Läntisen 2. divarin ollessa reilusti yli puolessavälissä ja Boysin majaillessa sarjataulukon 2. sijalla, ottivat kahden tappiollisen ottelun jälkeen Ura Boysin päävalmentaja Jari Suomi ja pelaajamanageri Aku Virtanen kriisipalaverin.

Kun loppukauden sarjaohjelman kanssa on luvassa ikäviä päällekäisyyksiä sekä edustusjoukkueen, että A-junioreiden kanssa, päädyttiin ratkaisuun että pelaajamarkkinoille on suunnattava.
Raivosen ja Sileniuksen lähdettyä maailmalle vaihto-”opiskelemaan” ja Markus Suomen ollessa liian usein liian yksin pelinrakentajan tontilla, todettiin että vahvistus on hankittava 1-3 paikalle tarjonnan mukaan.

Tarjonta oli kuitenkin huonoa ja näin päätettiin ottaa yhteyttä tuttuun ja turvalliseen Ritikseen, joka pelaa kaikkia muita pelipaikkoja paitsi 1-3, mutta johon koko joukkue luottaa kuin Neuvostoliittoon.

Ritis tavoitettiinkin välittömästi päiväunilta ja sopimukseen päästiin hyvin lyhyen maanittelun jälkeen, kun taikasanalla ”saunailta” oli nimi käytännössä välittömästi paperissa.
Merkittäviä kuluja joukkueelle ei hankinnasta aiheudu, kun lisenssi ja vakuutus mieheltä löytyi jo entuudestaan ja peliasukin on omasta takaa.
Ritiksen pelipaitahan oli viime kauden jälkeen tarkoitus jäädyttää Hovirinnan koulun saliin, mutta seinältä ei löytynyt riittävästi pinta-alaa niin isolle paidalle ja jäädytysprojekti pistettiin toistaiseksi jäihin.

Siviilissä muuttomiehenä työskentelevä ja mm. Ura Basketin hallituksen puheenjohtajasta Mikko Granströmistä ”pikkupoikana” puhuva Ritis on omien sanojensa mukaan luonnollisesti iloinen sopimuksesta ja odottaa jo innolla paluutaan Boysin riveihin sunnuntaina 18.2. kotiottelussa BC Sisua vastaan klo. 14 Monnarilla.

Vasta myöhemmin Boysin ja koko seuran toimintaa seuraamaan alkaneille, pieni tietopläjäys Ritiksestä:

Pituus: 202 cm
Paino: alle 140 kg
Alle 20-vuotiaiden maaottelut: 5 kpl
Miesten 1. divisioona otteluja: 135 kpl
A-poikien SM-sarjassa levypallotilaston 2. kaudella 2011-12 ja 1. kaudella 2012-13

Hauska fakta 1: Ajaa pientä Nissaniaan takapenkiltä
Hauska fakta 2: Muuttaa 55 neliöisen kaksion verran tavaraa yksin puolessa tunnissa
Hauska fakta 3: Söi ennen kauteen 2011-12 valmistavaa harjoitusottelua rullakebabin, Big Mac-aterian ja ison pirtelön ja valitteli nälkää kesken pelin
Hauska fakta 4: Ritis ei pelkää pimeää, vaan pimeä pelkää Ritistä

Yhteistyössä