Runkosarjan viimeinen kotipeli

Lauantaina on vuorossa runkosarjan viimeinen kotipeli. Nyt onkin aika tulla mukaan vielä kerran Korisliigan menoon Kupittaalle!! Panokset ovat myös huipussaan, kun vierailija Kataja Basket taistelee puolivälierien kotiedusta ja Meidän joukkue kamppailee suorasta sarjapaikasta. Voitolla ottaisimme erittäin merkittävän askeleen kohti tämän hetken tavoitettamme.

Vierailija Kataja Basket

Europelejä kauden aikana peräti 16 kappaletta pelannut Kataja on viimeisen reilun kolmen viikon aikana pelannut 10 Korisliiga-peliä ja on näin päässyt muiden joukkueiden tasolle 38 peliin. Viimeisimpänä Kataja voitti perjantaisessa ottelussaan Uran pahimman kilpakumppanin Korihait vieraissa 98-90. Lauantaina Katajan Varsinais-Suomen kierros siirtyy siis Turkuun.

Vierailija Kataja luottaa takakentällään maajoukkuekaksikkoon Ilari Seppälä sekä Topias Palmi. Palmi on koko sarjan paras suomalainen korintekijä (18p/peli) ja kaikki pelaajat mukaan lukien sijalla 7. Myös Seppälän tilastoimat 12,9p/5,3s ovat kovaa luettavaa. Vaihtopenkiltä takamiehiä tukemaan tulee Vincent Simpson, joka nakutti peräti 43 pistettä Vilpasta vastaan tammikuussa. Laidalla turkulaislähtöisen Juha Stenin kokoonpanossa ovat avausviisikon miehet Kevin Bracy-Davis (13,3p/7,3l) ja Daniel Mullings (14,9p/7,9l) sekä vaihdosta lisää voimaa kentälle tuova, Susijengi-portteja kolkutellut, Matias Ojala. Korin alla rymistelee Adrian Diaz (13,4p/4,8l).

Haastetta riittää siis coach Kristian Palotien luotsaamalle miehistölle.

Nähdäänkö Avery Woodson pitkästä aikaa kentällä murtamassa Katajan tiukkaa puolustusta?

#MeidänJoukkue viimeiseen kotipeliin

Edellisestä ottelusta on vierähtänyt 10 päivää ja Meidän edari on saanut huilata ja valmistautua tulevaan koitokseen huomattavasti vastustajaa paremmin. Onkin siis oikeus odottaa joukkueelta kovaa taisteluilmettä molemmissa päissä kenttää sekä kovia urheilullisia suorituksia.

Kokoonpanossamme on valitettavasti jälleen muutoksia kun Ville Hänninen ja viime aikoina erinomaisesti pelannut Trey Niemi eivät ole mukana pelaavassa miehistössä. Epävarmoja ottelun alla ovat vielä kaikki ottelut kaudella pelannut Mikael Sandberg sekä räjähtävä Fiifi Aidoo. Coach Palotie ennakoi Turun sanomissa, että perjantaina kontrollissa käynyt Avery Woodson saattaa myös pienellä todennäköisyydellä olla mukana. Varmuudella *kopkopkop* pelaavat  Croone, Sahlberg, Akpaso, Skamo, Perry, Airenne, L. Hänninen sekä Gullichsen.

Kapteeni Sahlberg ja 3 pistettä! Eiköhän laiteta sukat kuumaksi

Fanituote-kamat -50% ja TS-tilaajien etu

Kauden viimeisen kotiottelun kunniaksi fanituote-myymälässä on leikattu hinnoista puolet pois, joten ei muuta kuin ostoksille!

Turun sanomien kestotilaajat pääsevät otteluun 2 yhden hinnalla. Ota siis ystävä, poika, isä, vaimo ja/tai miehesi mukaan ja tule vielä kerran nauttimaan Korisliiga-tunnelmasta keväällä 2019!

Tarkemmat ohjeet kestotilaajille tästä: asiakaspalvelu.ts.fi

Korisliigaa lauantaina 13.4.2019 Kupittaalla: Ura Basket – Kataja Basket. Huomioithan poikkeuksellisen alkamisajan klo 18:30!!

Kuvat: Ville Vuorinen

Yhteistyössä