Sahlberg seuraava signaus

(16.5.2018) Eero Sahlberg, 27, on sopinut jatkavansa #MeidänJoukkueessa myös ensi kaudella. Tuleva kausi on Eerolle kolmas Korisliigassa.

Hengenluoja

Eero Salhlberg kunnostautui kuluneella kaudella paitsi tarkkakätisenä heittäjänä, myös joukkueemme tärkeänä hengenluojana sekä pelillisenä johtajana. Eeron pistekeskiarvo oli 10,2 erinomaisilla tarkkuuksilla.

Eero Sahlberg

”Pakko sanoa, että nyt on todella hyvä fiilis!” Eero Sahlberg hihkuu solmittuaan uuden sopimuksen.

”Vaikka joukkueessa tulee varmaan tapahtumaan joitakin muutoksia, on paljon tuttuakin kuitenkin olemassa. Olemme Krisun kanssa tunteneet jo pitkään ja tuleva kausi on jo kolmas samassa jengissä. Oma tavoitteeni on olla positiivinen tekijä, se plussapelaaja joukkueelle.”

Liigakokemusta

”Olin pelaajauran alkupuolella pari kautta Seagullsissa haistelemassa liigatuulia. Vaikkei peliminuutitteja paljon tullut, liigavuosilla oli iso merkitys itseluottamukselleni.”

Innostava kummipelaaja

”Ura Basket on hyvä ja lämminhenkinen yhteisö, ja senkin vuoksi oli helppo päätös laittaa nimi paperiin. Kummipelaajana oli kiva käydä nollakasien treeneissä, ja edarin pelaajien rooli tuo paljon kivaa junnuille. Pojat olivatkin usein runsain joukoin meidän peleissä kannustamassa. Se on Urassa siistiä!”

Korvaamaton johtaja

”Eero oli korvaamaton johtaja, jota ilman emme olisi viime kaudella näin hyvää lopputulosta saavuttaneet. Pukukopissa on tärkeää olla pelaajia, jotka uskovat yhtä voimakkaasti kollektiivisuuteen kuin valmennus”, päävalmentaja Kristian Palotie muistuttaa.

”Samalla Eerolle tarjoutuu nyt toinen mahdollisuus lyödä itsensä läpi Korisliigassa ja uskomme, että ympäristö on sille nyt ideaali.”

Yhteistyössä