Sahlbergin kolmas kausi Urassa varmistunut

(16.6.2019) Jo kaksi kautta meidän seurassa viihtynyt Eero Sahlberg on solminut jatkosopimuksen Uraan tulevalle kaudelle.

Loistavasti Kaarinaan ja Turkuun kotiutuneella ToPo-kasvatilla on katse visusti Uran toisessa Korisliiga-kaudessa.

-En malta odottaa, että päästään taas tekemään yhdessä duunia, sanoo Sahlberg. Kahden kauden aikana ollaan päästy Ura-perheen kanssa kokemaan sekä huippuja että kuoppia. Viime kaudella enemmän jälkimmäisiä.

”Esan” rooli seurassamme on kasvanut edarin pelaajakin isommaksi, ja Sahlberg tunnistaa hyvin seurayhteisömme tärkeyden.

-Ura Basket tuntuu jo kodilta, ja meidän seura – junnut, vanhemmat ja seuraväki – ansaitsevat kokea taas enemmän ilonhetkiä edarin kanssa. Tätä lähdetään siis tavoittelemaan yhdessä ensi kaudella!

”Hyvien ihmisten kanssa on mukava tehdä töitä”

Päävalmentaja Kristian Palotie luonnehtii Eero Sahlbergia pelaajana, joka jo lisäämällä kommunikaatiota tuo valtavasti joukkuetekemiseen ja peliin.

-Viime kaudella Eero osoitti, että kun vastuuta tulee niin joukkue pelaa paremmin. Erityisesti hänen plusmiinuksensa pitkälle kevääseen osoitti toteuttamisen laadun molemmissa kenttäpäissä, toteaa Palotie.

Eero venyttää heittouhallaan kenttää, ja sytyttää kaukolaukauksillaan niin kanssapelaajat kuin kotiyleisönkin.

-Kunhan saadaan oikeat ympärille niin teemme Eerosta entistä tehokkaamman pelaajan, mutta sen lisäksi Sahlberg tekee nimenomaan edun luovista pelaajista entistä parempia, päättää Kristian.

Eero Sahlberg

Tagged under

Yhteistyössä