Face the Cancer -tapahtumassa pelataan Syöpäsäätiön pussiin!

Ura Basket ja Face the Cancer -tiimi lyövät hynttyyt yhteen hyvän asian puolesta. Lauantaina 30. maaliskuuta pelattavan Korihait-ottelun yhteydessä kerätään yhdessä varoja Syöpäsäätiön hyväksi.

-Haluamme ottaa osaa hyvän tekemiseen, ja hyödyntää alustaamme tärkeän asioiden esiin tuomiselle ja tukemiselle, sanoo seuran puheenjohtaja Mikko Granström.

-On hienoa, että Ura Basket on lähtenyt mukaan tukemaan järjestöä, jonka tavoitteena on että saisimme asua maassa, jossa kukaan ei kuole syöpään, toteaa Marina Seligson Face the Cancer -yhteisöstä.

Ura Basket kohtaa Uudenkaupungin Korihait Varsinais-Suomen kevään derbyssä, ja viikonloppupelissä ovat kaikki Kupittaan palloiluhallin palvelut käytettävissä. Ottelutapahtuman yhteydessä skabataan vapariheittokisassa. Heittokisan sponsorina pääset mukaan kentälle kannustamaan omaa heittäjiä, sekä seuraamaan Korisliiga-ottelua courtside-paikalta. Voit myös saada Business Clubin tarjoilut osaksi osana lauantai-illan ohjelmaa.

Tule mukaan tukemaan arvokasta työtä syöpäsairauksien selättämiseksi! Soita tai laita meiliä Jarkolle – tehdään yhdessä juuri sinulle sopivan tapahtuman.

Jarkko Wallinkoski, toiminnanjohtaja
jarkko.wallinkoski(a)urabasket.fi
p. 044 240 3376

Kotimainen Syöpäsäätiö on suurin yksityinen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. Säätiö tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen.