Tue Ura Basketin toimintaa

Ura Basket on lanseerannut useita eri työkaluja, joiden avulla voit olla mukana turvaamassa seuran toimintaa koronakevään poikkeuksellisessa tilanteessa.

Jäsenyydet

Liity Ura Basket ry:n kannatus- tai ainaisjäseneksi (50 € / 250 €). Liityt helpoiten myClub-palvelussa. Voit myös olla yhteydessä seuratoimistoon, niin teemme liittymisen puolestasi myClubissa.

Kausikortti miesten divarijoukkueen kotiotteluihin

Ura Basket on oikeutettu hakemaan paikan miesten 1. divisioona B:stä tulevalle kaudelle. Olemme aloittaneet kausikorttien ennakkomyynnin jo nyt. Kausikortin hintaryhmät ovat

  • aikuiset (yli 18 v.) 60 €
  • alennusryhmät (nuoret 12-18 v., eläkeläiset, kannatus- ja ainaisjäsenet) 30 €

Hanki siis oma kausarisi ja tule syksyllä mukaan Monnarille nauttimaan divarikoriksen viehätyksestä!

Huuda aito game worn -pelipaita itsellesi!

Meitsit huutaa “Susijengi!” – ja oma susi vastaa huutoon! Suomen Koripalloliitto ja Matti Nuutinen ovat lahjoittaneet ihka aidon game worn -maajoukkuepaidan Matin kasvattajaseuran tukemiseksi. Paitaan #12 tulee vielä Matin nimmari, jahka mies kotiutuu Espanjan karanteenista…

Ura-kasvatti ja Bosnian maajoukkuetähti Emir Sulejmanovic on hänkin vastannut huutoihimme! Seitsemättä kauttaan Euroopan kentillä pelaava Emir on lahjoittanut nykyisen seuransa Bilbaon pelipaidan huutokauppaamme. Paita #19 tulee varustettuna Emirin nimmarilla.

Olemme lisäksi saaneet nimettömältä keräilijältä lahjoituksena aidon Rudy Fernandezin Real Madridin paidan, varustettuna Fernandezin nimmarilla ja tyylikkäästi kehystettynä. Rudy on ystävyysseuramme Joventut Badalonan kasvatti. Neljä kautta NBA:ssa pelannut Fernandez on myös hallitseva maailmanmestari.

Yhteistyökumppanit