Seuraava mestarisuosikki Kupittaalle

(12.11.2019) Maistuvan derby-voiton ottanut #MeidänJoukkue palaa tositoimiin Kupittaan palloiluhallille keskiviikkona, kun vierailulle Turkuun saapuu Helsinki Seagulls. Gulls oli kesällä aktiivinen siirtomarkkinoilla ja nosti itsensä kenties suurimmaksi ennakkosuosikiksi Korisliigaan kaudelle 2019-20. Kohtasimme lokkiparven kauden avausottelussa Töölön kisahallissa. Ottelu päättyi lopulta kotijoukkueelle 97-80.

Isäntä Ura eGameStars keskiviikkona

Meidän Ura Basket eGameStars taisteli lauantaina hienosti runsaslukuisen kotiyleisön riemuksi 5 pisteen voiton sarjajohtaja Salon Vilppaasta. Voitto oli ensimmäinen meikäläisille Varsinais-Suomen derbystä. Voiton merkitys on valtava jatkon kannalta, sillä se antaa uskoa siihen että oikeaan suuntaan ollaan menossa ja mikä tahansa joukkue on voitettavissa liigassa.

Joukkueemme pääsee keskiviikkona täydellä kokoonpanolla liikkeelle. Kauden avausotteluissa loistanut Stephaun Branch on ollut merkattu mies pitkän aikaa ja vastustajat alkavat löytämään aseita hänen hidastamiseen. Siitä huolimatta Steph on edelleen sarjan top kuudessa kaikissa päätilastokategorioissa.

Branchin takaa on noussut esiin laajassa rintamassa. Viime ottelussa nousi esiin tehokolmikko Trey-Tyrell-Dustin, jotka tekivät yhteensä 61 pistettä. Myös alkukaudesta loukkaantumisista kärsineet Ville ja Marius parantavat jatkuvasti ja meillä onkin iskukykyinen nippu kasassa, joiden kanssa vastustaja saa olla tarkkaavainen.

Dustin Thomas kutsuu kaikki mukaan keskiviikkona Kupittaalle

Vierailija Helsinki Seagulls

Jussi Laakson johtama Seagulls on tällä hetkellä sarjan jaetulla kärkitilalla salolaisten kanssa 9 voitolla ja 2 tappiollaan. Kaksi edellistä mestaruutta päävalmentajana Kauhajoella ottanut Laakso sai kesällä loistavia uutisia kun Susijengin kapteeni Shawn Huff sekä niin ikään Susijengistä tuttu Antti Kanervo siirtyivät helsinkiläisryhmään ulkomaan ”komennuksiltaan”. Tämän lisäksi kokoonpanosta löytyy vielä Tuukka Kotin, Ricky Waxlaxin ja Timo Heinosen kaltaisia nimiä. Timo Heinonen pelasi viikonloppuna Uudessakaupungissa uransa 700. runkosarjaottelun liigatasolla. Heinonen ylsi ensimmäisenä tähän saavutukseen eikä pysähtymisen merkkejä ole nähtävillä.

Laadukkaan suomalaisosaston lisäksi tälle kaudelle myös ulkomaalaishankinnat tuntuvat osuneen heti kohdilleen. Sentterinä helsinkiläisillä häärii väkivahva Kazembe Abif, laituri Elijah Stewart (17,8p) puolestaan on ollut joukkueen pisteykkönen alkukaudesta. Takakentältä löytyy vauhtikone Richard Williams, joka jakaa yli 7 koriin johtavaa syöttöä kohden sekä kanadalainen Trae Bell-Haynes.

Viime kaudella Kupittaalla pelatut Ura-Gulls ottelut päättyivät molemmat meidän voittoon joten eiköhän yhteistuumin pidetä kotikenttä puhtaana!

Coach Palotien otteluennakko

”Seagulls on meille haastava joukkue. Todella iso jengi jokaisella pelipaikalla. Joukkue on täynnä äärimmäisen hyviä puolustajia ja ennenkaikkea fiksuja pelaajia molemmissa kenttäpäädyissä. Meidän pitää tuoda sama intensiteetti kuin lauantaina ja erityisesti hyökkäyksessä lisää liikettä entisestään.”

Sporttia parhaalla paikalla

Otteluisäntä Turun teknologiakiinteistöt järjestää asiakkailleen korisillan keskiviikkona. Vuodesta 2013 lähtien järjestetyissä tapahtumissa Turun teknologiakiinteistöt ja paikalliset urheiluseurat ovat päässeet kehittämään yhteistyötään. Keskiviikkona ravintola Maunoon after workeille osallistuu meidän ja Teknologiakiinteistöjen lisäksi myös TPS Salibandy, jonka alkukauden kuulumisia kuullaan meidän lisäksi. Tämän kaltainen lajien yhteistyö yhdessä liike-elämän kanssa on oiva piristysruiske pitkään kauteen.

Korisliigaa keskiviikkona 13.11. Kupittaan palloiluhallilla klo 18:30, Ura Basket eGameStars – Helsinki Seagulls.

Kuvat: Hannu Tuominen

Yhteistyössä