Seuraväki Itämeren aalloilla

Seuraväen kauden päätöstapahtuma sujui aurinkoisen merellisissä tunnelmissa. Perinteitä kunnioittaen vietettiin yhteinen päivä Itämeren aalloilla, ja osallistujien joukossa oli valmentajia, jojoja ja toimihenkilöitä, seura-aktiiveja ja vanhempia. Päivän aikana kerrattiin kuluneen kauden tapahtumia, mutta luotiin myös katse tulevaan.

Pienryhmissä käytiin vilkasta keskustelua ja laadittiin alustavia toimintasuunnitelmia valmennuksen kehittämisen osalta, ja seuratoiminnan osalta mietittiin yhteisten tapahtumien ja seurapöhinän kehittämistä entistä parempaan suuntaan. Valmentajat pohtivat muun muassa seuran sisäisen valmennusverkoston hyödyntämistä esimerkiksi pitempiaikaisen mentor-toiminnan muodossa.

Seura-aktiivit keskustelivat hyvän pöhinän ylläpitämisen keinoista, ja tavoista tukea vahvaa yhteisöllisyyttä myös jatkossa. Muun muassa #meidänjoukkueen hauskat ja äänekkäät kotipelitapahtumat sekä elävä läsnäolo somessa pidettiin tärkeinä, ja näiden edelleen kehittäminen sai laajaa kannatusta.

Junioritoiminta kerää kiitosta osakseen

Ura Basket seuraa junioritoimintansa laatua muun muassa toteuttamalla vuosittainen tyytyväisyyskysely, joka kohdennetaan vuorovuosin valmentajille ja junnujen vanhemmille. Kuluneen kauden aikana oli vanhempien vuoro arvioida junnutoimintaa sekä numeerisin että sanallisin arvosanoin.

Iloksemme voimme todeta, että kolmen arvioitavan kokonaisuuden keskiarvoissa on nousua edelliseen kyselyyn verrattuna. Kiitosta sai muun muassa tapa ottaa vastaan uusia pelaajia, sekä positiivisen ja kannustavan palautteen kulttuuri. Kehitettävää löytyi myös; esimerkiksi sekaikäryhmissä toivottiin entistä parempaa panostusta joukkuehengen rakentamiseen, sekä kommunikaatioon perheiden ja joukkueen staffin välillä. Myös salivuoroja toivottiin lisää. Kokonaisuudessaan koetaan, että Ura Basket on hyvä seura harrastaa, yhteisöllisyys on huippua ja homma toimii.

Kyselyn pääkohtien keskiarvot

  • Joukkueiden toiminta: 4,4 (2015: 4,1)
  • Valmennus: 4,4 (2015: 4,1)
  • Seuran toiminta: 4,1 (2015: 3,8)

Kauden päätösristeilyyn osallistui lähes 20 seura-aktiivia.

Uunituore puheenjohtajamme Mikko Granström toi hallituksen terveiset seuraväelle.

Kaisa Forsström kertoi Koripalloliiton kuulumisia.

Lämmin kiitos koko meidän upealle porukalle kuluneesta kaudesta! Seura toivottaa #Uraperheelle oikein lämmintä ja rentouttavaa kesää.

Yhteistyössä