Small ballilla kaatamaan isoa Nokiaa

Kun Ura Basket ja BC Nokia kohtasivat Kupittaalla, oli vierailijajoukkue se, joka juoksi nopeita ja riisti palloa. Täysin ennakojen vastaisesti. Nyt on aika ottaa revanssi.

Iso ja vahva vs. pieni ja nopea

BC Nokia on tällä kaudella uinut vastavirtaan, kun heidän pelityyli on jotain aivan muuta mitä muilta Korisliiga-joukkueilta on totuttu näkemään.Siitä pitää huolen kaksikko O’MaraLabovic. 2x +205cm ja +110kg korinalla aiheuttaa valmennukselle harmaita hiuksia, kun puolustuskuviot pitää miettiä taas uusiksi tätä vastustajaa varten. Valitettavasti kauden ensimmäisessä keskinäisessä matsissa poissa ollut Daniel Dolenc on myös keskiviikkona sivussa.

Takakentällä puolestaan Nokia on vaihtanut Vuk Malidzanin Jonathan Hudsoniin, jonka kaukoheitto uhka on kovempi kuin Malidzanin vastaava. Meidän joukkueen tapaan myös isäntä on kärsinyt loukkaantumisista. Joulukuun alussa Malcolm Bernard loukkaantui niin pahasti, että koko loppukausi menee siitä toipuessa. Hänen tilalleen Nokia sai heti 1B-divarissa hurjastelleen Juan Davis jr. joka ilmeisesti on lunastanut paikkansa ja jatkaa nokialaisten riveissä kauden loppuun asti. Suomalaisista suurin huomio pitää antaa Lahden kasvatilleAapeli Alaselle, joka urakoi pelistä toiseen isoja minuutteja ja voi huomaamatta tehdä parikymmentä pistettä monipuolisilla suorituksillaan.

#Meidänjoukkue uuden haasteen edessä

Tiistaina Ura Basket uutisoi Korisliigassa kohahduttaneen Malik Dimen siirtymisellä Bulgarian liigaan.Korisliigan ylivoimainen ilmatilan herra loi preesensillään jatkuvan edun meidän joukkuelle oli kyse sitten puolustus- tai hyökkäyspäästä. Nyt on muiden herrojen aika astua esiin ja ottaa lisää vastuuta kantaakseen.

Meidän joukkueen isolla osastolla ei ole ruuhkaa keskiviikkona, joten Mikael Sandbergille ainakin uskaltaa luvata niin paljon vastuuta, kun herrasta vaan on sitä ottamaan. Ja Ässähän mielellään sitä ottaa! Myös Eldar Skamolle on luvassa painihetkiä pari kokoa isompien herrojen kanssa. Viimeiset kolme kautta Nokiaa edustanut Skamo saa varmasti lämpimän vastaanoton palloiluhallin yleisöltä.

Jos etukentällä etu on nokialaisilla, niin takakentällä seon meillä. Koko kauden yhdessä ollut kolmikko Aidoo-Hänninen-Woodson pitää huolen siitä, ettei isännät pääse huilaamaan puolustuksessa. Fiifi tuo räjähtävillä ajoillaan epävarmuutta puolustukseen ja Ville sekä Avery pääsevät nautiskelemaan tämän tuomasta tilasta kaarella. Edellisessä ottelussa säväyttänyt Trey Niemi saa varmasti jälleen näytönpaikan ja toivottavasti tuo samaa virtaa joukkueen tekemiseen kuin Seagullsiakin vastaan.

Sytyttääkö kapteeni Eero Sahlberg jälleen joukkueen vai tulee Ura-junnuista tämän kertainen herätys?

BC Nokia – Ura Basket keskiviikkona klo 18:30 @ Nokian palloiluhalli

Kuvat: Ville Vuorinen

Tagged under

Yhteistyössä