Tähtienergian voimalla maaliskuun madnessiin

Turun alueen korisfanien sydämiinsä itsensä pelannut Ura Basketin Avery Woodson osallistui helmikuussa Virossa pelattavaan Korisliigan All Stars -otteluun. Valintaa suuresti arvostava Woodson muistelee lämmöllä poikkeuksellista viikonloppua.

 – Korisliigassa on niin monta hyvää pelaajaa, että kyllä sillä sietääkin olla tähdistöjoukkue, sanoo Woodson. All Stars -tapahtuma oli aivan mahtava! Oli virkistävää päästä ihan muihin ympyröihin hetkeksi pitämään hauskaa ja hakea lisäenergiaa loppukaudeksi.

Monella joukkueella on ongelmia loukkaantumisien ja jaksamisen kanssa. Tässä vaiheessa pitkää kautta sitkeämmällä ja kovemmalla joukkueella on parhaat edellytykset pärjätä. Toisaalta edessä on vielä hyvä määrä otteluita, jotka antavat mahdollisuuden kääntää kauden kohti voitokasta kevättä. Peräti viiden kotiottelun maaliskuun madness otetaan siis joukkueessa innolla vastaan.

– Kausi ei todellakaan ole ohi! Jesse Perry tuo lisäulottuvuuden peliimme, ja Stephen Croone on löytämässä groovensa. Hän on niin nopea, ettei yksikään pelaaja Korisliigassa pysy hänen edellä.

Ice fishing? Eh. No.

Kovaksi kalamieheksi tunnustautuva Avery ennätti alkusyksystä testata Saaristomeren kalavesiä, ja koukkuun tarttui niin ahvenia kuin haukikin. Luonnonrauhan hiljaisuudesta nauttiva Mississipin mies mielii takaisin vesille kokeilemaan kalaonneaan, kunhan ilmat ensin lämpenevät. Ehdotukseni kiskoa pilkkihaalarit päälle ja mennä jäille ei saa suurempaa vastakaikua.

Ice fishing? Eh. No.

– Haluaisin matkustella järvi-Suomessa ja kokeilla kalastusta eri paikoissa. Myös Ruissalon poukamien taimenia olisi kiva päästä narraamaan, miettii catch-and-release kalastusta harrastava Woodson. Suurin pyydystämäni kala oli noin 20-kiloinen barrakuda, jonka sain Meksikon lahdella Mississipin rannikolla. Se oli lähes 150 senttinen järkäle, jolla valtavan pitkät ja terävät hampaat.   

Kuva: Ville Vuorinen, Korisliiga

Tagged under

Yhteistyössä