Taisteluvoitto ToPosta

(24.2.2018) #MeidänJoukkue palasi runkosarjan viimeisessä kotiottelussaan taas voittojen tielle. Samalla joukkueemme varmisti kotiedun pian alkavien pudotuspelien avauskierrokselle.

23.2.2018 Miesten Div. A: Ura Basket – Torpan Pojat 91 – 84 (25 – 19, 21 – 22, 21 – 20, 24 – 23)

Perjantai-illan koitos kulki suurimman osan aikaa meidän johtoasemassamme. Pariin otteeseen olimme pääsemässä jo lopullisesti karkumatkalle, mutta momentum jäi käyttämättä. Helsinkiläiset hivuttautuivat takaisin voittotaisteluun ja lopulta johtoonkin, kun peliaikaa oli kellossa enää pari minuuttia.

Ratkaisuhetkillä sankariksemme nousi Aleksi Akpaso (26/2). Hän nosti viime minuuttien onnistumisillaan joukkueemme uudelleen johtoon ja lopulta voittoon. Kaiken hyvän lisäksi Akpaso pelasi upeasti myös puolustuspäässä. Hänen plusmiinus-lukemansa (21) oli lopulta kentän korkein.

Koko joukkueemme oli pessyt kasvonsa parin vaisumman pelin jälkeen. Puolustusintensiteettimme oli parhaimmillaan todella nautittavaa, ja pallon liike hyökkäyksissä sujuvaa.

Pyry Rainamaa (10/6/6s/5r) oli Akpason ohella puolustuksemme lukko. Brian Moultrie (21/11) saalisti jälleen sarakkeeseensa tupla-tuplan. Kaikki muutkin pelaajamme nostivat tasoaan edellisistä matseista hienosti.

ToPon LD Williams (34/9) ja Milton Jennings (18/12) kantoivat päävastuun joukkueensa korinteosta.

Tilastojen kertomaa

Ura voitti pisteet penkiltä 38 – 8

Ura voitti koriin johtaneet syötöt 23 – 10

Uran menetysprosentti oli hienosti vain 10.7

Tilastot

Krisun kommentit

”Tämä voitto oli nyt hyvä ensimmäinen korjaava askel. Mutta edelleen pitää kehitystä tulla, jotta voimme menestyä pudotuspeleissä”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie muistuttaa.

”Tänäänkin meillä oli jaksoja, jolloin me emme luottaneet täysin omaan identiteettiimme, ja ToPo pääsi rankaisemaan. Jatkossa meidän on pystyttävä tällaiset jaksot minimoimaan. Joka ikinen tapahtuma ennen pudotuspelien alkua on meille nyt tärkeä.”

Makupaloja

#MeidänJoukkueen viimeinen runkosarjaottelu on Forssassa ensi viikon sunnuntaina. Joukkueemme aloittaa pudotuspelit kotikentällään keskiviikkona 7. maaliskuuta kello 18.30.

Tervetuloa kokemaan kanssamme huikea March Madness!

Yhteistyössä