Takaisin tositoimiin

(27.12.2020) #MeidänJoukkue jatkaa liigapelejään liki neljän viikon tauon jälkeen maanantaina, kun Helsingissä vastaamme asettuu sarjan suvereeni sarjakärki Seagulls.

Seagulls dominoi Korisliigaa

Helsinki Seagulls on mestariainesta. Kokenut kotimainen osasto, muutama lupaava nuorukainen sekä loistava pelinjohtaja Kendale McCullum takaavat laadukkaan peliesityksen illasta toiseen. Joukkue on puhtaalla pelillä sarjakärjessä kymmenen sarjakierroksen jälkeen.

Kendale McCullum

Seagullsin dominointi on perua jo viime kaudelta. Syyskuun 2019 jälkeen helsinkiläiset ovat voittaneet Korisliigassa 40 ottelua ja hävinneet ainoastaan kuudesti. Kotikentällä he ovat olleet voittamattomia!

Ura Basket yllätysvalmiina

Ura Basket sai joukkueensa kasaan vasta aivan sarjan kynnyksellä, ja alkukausi sujuikin vielä yhteistä säveltä hakien. Vähitellen valmennusjohtomme on saanut palikoita paikalleen, ja pelikontrollimme onkin mennyt tuntuvasti eteenpäin.

Sarjan häntäpäästä meillä on tällä kaudella kuitenkin pitkä matka nousta enää pudotuspeleihin, mutta joukkueemme saattaa ennakkoon altavastaajana tuottaa tuleville vastustajilleen vielä ikäviä yllätyksiä.

Matti Nuutinen

Damionin ennakkokommentit

 ”Seagulls on sarjan paras joukkue, joten meillä on kovin mahdollinen haaste edessä. Onneksi meillä on ollut nyt aikaa harjoitella yhdessä. Pelitauko toimi meille ikään kuin preseasonina, kun kauden alla ollut valmistautumisaika oli todella lyhyt yhdessä. Odotan näkeväni kehityksemme ottelussa. Kokoonpano: Bracy-Davis, Niemi, Allen, V. Hänninen, Holt, Nuutinen, White, Airenne, Tuomala.”

Damion Dantzler

Ottelu Seagulls – Ura Basket pelataan maanantaina 28. joulukuuta kello 18.30 Töölön Kisahallissa tyhjälle katsomolle. Ottelu on nähtävissä Ruutu Plus-palvelun kautta.

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä