Täydet pisteet, Henkka!

(6.4.2017) Koripallomaajoukkueemme päävalmentaja Henrik Dettmann esiintyi torstaiaamuna Linnateatterissa seuramme järjestämässä Johtamisseminaarissa. Illalla Henkka luennoi Littoisten monitoimitalolla Turun seudun koripallovalmentajille.

Onnistunut seminaari

Aamiaisseminaarissa oli paikalla yli 80 henkilöä, joukossa yhteistyökumppaneitamme sekä yritysjohtoa. Omasta väestämme tilaisuuteen osallistuivat muun muassa idean isä Mika Myllymäki sekä hankkeen järjestelyistä päävastuun kantanut Mikko Granström.

”Aamiaisseminaarimme oli kaikin puolin onnistunut. Henkan luennon tulokulma ihmisten johtamisesta oli tietysti yritysjohdolle arvokasta kuultavaa. Linnateatteri miljöönä sopii lisäksi erittäin hyvin myös tämän kaltaisiin tilaisuuksiin”, Mika Myllymäki hehkuttaa.

”Tilaisuuden ilmapiiri oli lämmin, leppoisa ja suorastaan kotoinen. Ura-perheemme sai tapahtumasta erinomaista PR:ää.”

”Ura Basket on viime aikoina mennyt ison harppauksen eteenpäin. Meidän on uskallettava jatkossakin haastaa itsemme mukavuusalueeltamme ulos. Tällaisten uusien ja erilaisten tapahtumien sarjaa kannattaa jatkaa”, Mika uskoo.

Myös Mikko Granström huokui tyytyväisyyttä onnistuneen päivän jälkeen: ”Kaikki järjestelyt toimivat hienosti, ja Henkkakin oli selvästi vaikuttunut konseptistamme. Urheilun ja kulttuurin yhdistäminen torstain tapaan oli selvästi Henkan mieleen”, Mikko iloitsi.

”Muutama uusikin idea jatkoa ajatellen ja tällä teemalla alkoi jo itää.”

Kiinnostava valmentajatapaaminen

Valmentajille suunnatussa iltatilaisuudessa Dettmann käsitteli lajimme vetovoimatekijöitä, ja miten voimme erottua muista. Hän filosofoi oppineen miehen tavoin, mikä on harjoittelun ja pelaamisen syvempi funktio.

Henkka korosti erityisesti oppimisen, kehittymisen ja intohimon merkitystä urheilijalle. Valmentajia hän kehotti panostamaan kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoihin sekä yksilön kohtaamiseen.

Tilaisuuden päätteeksi käytiin vilkasta keskustelua muun muassa nuorten pelaajien kehittämisestä, Korisliigan tilasta jne.

Ura-perhe kiittää Henkkaa lämpimästi onnistuneesta vierailusta!

Yhteistyössä