Tervetuloa Sean Harris!

(26.10.2016) #MeidänJoukkueen tuore amerikkalaisvahvistus Sean Harris, 27, esiintyy ensi kertaa kotiyleisömme edessä lauantaina, kun Littoisten monitoimitalolle saapuu vieraaksi Namika Lappeenranta.

Lämpimästä kylmään

Viime kaudella Sean Harris 201 cm / 100 kg, pelasi Kolumbian liigaa Halconesin joukkueessa 18 ottelun verran. Pisteitä kertyi 10,6, levyreitä 7,9 ja koriin johtavia syöttöjä 1,3 kappaletta ottelua kohden.

Alkusyksystä Sean vietti kolmen viikon TryOut-jakson Tallinnan Kalevin mukana, kunnes uusi pelipaikka löytyi Kaarinasta.

”Olen syntynyt Rocklinissa Kaliforniassa. Lukiovuosien jälkeen muutin sieltä Utah Staten yliopistoon”, Sean kertoo.

”Viime kausi Kolumbiassa opetti minulle, mitä on pelata ammattilaisena ulkomailla. Se oli minulle hieno mahdollisuus kehittyä pelaajana.”

Kilpaileminen verissä

”Nyt olen ensimmäistä kertaa Euroopassa. Päävalmentaja Jukka Valpola ja kaikki joukkueemme pelaajat ovat ottaneet minut hienosti täällä vastaan. Olen etuoikeutettu, kun olen päässyt näin nopeasti joukkueeseen sisään, ja nyt on minun vuoroni antaa joukkueellemme takaisin kaikki osaamiseni”, Sean sanoo päättäväisesti.

”Harjoituksissa haluan haastaa joukkuetovereitani ja pyydän, että he puolestaan haastavat minut täysillä. Näin me kaikki kehitymme kerta kerralta sekä yksilöinä että joukkueena.”

Defense First!

”Tulen kentälle ensi viikonloppuna keskittyneenä. Puolustan kovaa ja haluan siten innostaa koko joukkueemme sekä kotiyleisömme mukaan. Hyvän puolustuspelin ansiosta meidän on helpompi hyökätä. Saamme parempia heittopaikkoja, nopeita hyökkäyksiä jne. Hyvällä puolustuspelillä me pystymme voittamaan tässä liigassa minkä tahansa joukkueen”, Sean uskoo.

Seanin terveiset

 Tuplaviikonloppu kotikentällä

#MeidänJoukkue pelaa siis ensi viikonloppuna kaksi kotiottelua. Lauantaina vieraaksemme saapuu Namika Lappeenranta ja sunnuntaina Karkkilan KaU Koris. Molemmat ottelut alkavat kello 17.00 Littoisten monitoimitalolla.

Tervetuloa sankoin joukoin kannustamaan #MeidänJoukkue voittoon!

Yhteistyössä