Tiistaina Kotkaan

(21.1.2019) #MeidänJoukkue jatkaa neljän ottelun mittaista vierasputkeaan tiistaina Kotkassa.

Voitot 1 – 1

Lokakuun puolivälissä juuri KTP-Basket oli osapuolena, kun Ura Basket hankki historiallisen avausvoittonsa Korisliigassa. Joulukuussa kotkalaiset maksoivat potut pottuina ja nuijivat meidät lattian rakoon kotipyhätössämme Littoisissa.

Tiistaina kohtaavat kovasti kauden mittaan uusiutuneet joukkueet kolmannen kerran.

Avery Woodson

Vahva KTP

Valmentajavelho Tomi Kaminen on nostanut joukkueensa alkukauden horroksesta lentoon ja kohti sarjan kärkeä. Marras-joulukuussa kotkalaiset ylsivät peräti kahdeksan ottelun voittoputkeen. Edellisestä kotitappiosta on kulunut jo yli kaksi kuukautta.

Antto Nikkarinen

Takamies Antto Nikkarinen ruokkii laadukasta amerikkalaisnelikkoa maukkailla syötöillään. Michael Pounds nousee esiin aina ottelun ratkaisuhetkillä.

Pyry is Back?

Pyry Rainamaa on joukkueemme dynamo ja identiteettimme ilmentymä. Hän loukkaantui marraskuun alussa ja on nyt vihdoin palaamassa pelaavaan kokoonpanoomme, ehkä jo tiistaina?

Joukkueemme murheena on viime aikoina ollut vaatimaton puolustus- ja levypallopeli. Pelin näillä osa-alueilla jokaisen on nostettava suoritustasoaan tuntuvasti, jotta pääsemme tiistaina pelaamaan taas voitosta.  

Eldar Skamo

Krisun ennakkokommentit

”Ensimmäinen kerta koko kaudella, kun kaikki pelaajat saataisiin mukaan ja maanantaina pitääkin päättää, kuka oikeastaan mahtuu 12 pelaajan rosteriimme. KTP on nostanut tasoaan kauden alusta huomattavasti ja hakenut todella kovia voittoja. Joukkue pelaa hyvin yhteen ja kovalla intensiteetillä. Heikkoon levypallopelaamiseemme on tultava muutos, jos haluamme yrittää sarjapisteiden ryöstöä toistamiseen”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie painottaa.

Korisliigaottelu KTP-Basket – Ura Basket alkaa Steveco Areenalla tiistaina 22. tammikuuta kello 18.30.

Ottelu on tuttuun tapaan katsottavissa myös Elisa Viihde Sport-kanavalla.

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä