Tiistaina Kouvot Kupittaalla

(5.11.2018) #MeidänJoukkue pelaa viiden päivän sisään kolme kotiottelua. Trilogian toisessa osassa joukkueemme kohtaa tiistaina Kouvolan Kouvot Kupittaan Palloiluhallissa.

Korjausliikkeitä

Ura Basket ja Kouvot pelasivat ensimmäisen kerran vastakkain kaksi viikkoa sitten Kouvolassa. Silloin oma joukkueemme oli Kouvoja perässä lähes kaikilla pelin osa-alueilla. Mutta Kouvojenkin kausi on käynnistynyt yskähdellen. Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut ainoastaan yhden. Tiistaina onkin kiinnostavaa nähdä, kumpi joukkueista on onnistunut korjausliikkeissään paremmin.

Meidän Ville

Kouvojen pelaajista suurin mielenkiintomme kohdistuu Ura Basketin kasvatti Ville Kaunistoon. Tuore kansanedustajaehdokas on tehnyt upean uran Euroopan kenttiä myöten. Villellä on vyöllään muun muassa 41 miesten maaottelua sekä kaksi Suomenmestaruutta. Hän on edelleen koko sarjan parhaita levypallopelaajia.

Valmentaja Jyri Lehtonen on puolestaan Korisliigan kokeneimpia valmentajia. Jyrin ansioluettelossa komeilee kunnioitettavat 12 kautta ja liki 500 ottelua pääsarjavalmentajana.

Krisun kommentit

”Jo toinen kerta, kun Kouvot kohdataan tällä kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa Kouvojen pelivalmius oli meitä kilometrejä edellä ja se näkyi myös ottelun lopputuloksessa. Vajaallakin rosterilla meidän täytyy keksiä keinot, että meidän identiteetti paistaa ottelussa esille”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie painottaa.

Kuvat: Ville Vuorinen

Korisliigaottelu Ura Basket – Kouvolan Kouvot alkaa Kupittaan Palloiluhallissa tiistaina 6. marraskuuta kello 18.30. Tervetuloa!

Yhteistyössä