Timo Virkkula 50 v!

(28.2.2021) Ura Basketin toiminnanjohtaja Timo Virkkula täyttää pyöreät 50 vuotta sunnuntaina helmikuun 28. päivänä.

Lapsuusajan liikuntaharrastukset

”Kävin syntymässä Jyväskylässä, mutta perheeni muutti Keravalle jo ollessani kaksivuotias. Seitsemänvuotiaana aloitin jääkiekon Keravan Shakersissa, ja se harrastus jatkuikin sitten kaikkiaan kymmenkunta vuotta. Kesäisin pelasin myös jalkapalloa ja pesäpalloa”, Timo muistelee.

”17-vuotiaana muutin opiskelujen perässä Pieksämäelle, ja siellä pelasin puulaakitasolla lentopalloa ja kaukalopalloa.”

Monipuolinen työura

”Valmistuin Pieksämäellä nuoriso-ohjaajaksi ja olin sen jälkeen jonkun aikaa Kaarinassakin nuoriso-ohjaajana ja lastensuojelun puolella töissä. Sitten minua jostakin syystä kysyttiin radiohommiin, ja niitä sitten lähdin kokeilemaan 20 vuodeksi”, Timo velmuilee.

”Aloitin Radio Sadan puolella, mutta siirryin pian Iskelmäradion palkkalistoille. Radiotöiden perässä muutin useammaksi vuodeksi Tampereelle, kunnes vuonna 2011 perheemme muutti sitten pysyvästi Turun seudulle ja lopulta Kaarinaan.”

Kansalaisaktiivisuutta ja luottamustoimia

”Joitakin vuosia sitten olin tuossa omaa asuinaluettani koskevissa asioissa vähän niin kuin kansalaisaktivisti, ja sitä kautta minua pyydettiin ehdokkaaksi kuntavaaleihin 2017.”

”Sain mukavan äänimäärän, pääsin läpi ja sain heti ensimmäisen kauden valtuutettuna tosi ison pestin sivistyslautakunnan puheenjohtajana. Tämä aika on ollut kyllä todella mielenkiintoista ja hienoa.”

Ura-perheeseen

”Omien lasten koripalloharrastuksen kautta tulin sitten sisään Ura-perheeseen ja viime elokuusta alkaen olen työskennellyt Ura Basketin toiminnanjohtajana. Olen tästä tehtävästä todella lapsenomaisesti innostunut. Miten hienoja tyyppejä meillä Ura Basketissa onkaan tätä juttua tekemässä ja käyttämässä vapaa-aikaansa lasten, nuorten – koko seuran hyväksi.”

”Itseäni on eniten harmittanut koko tämän korona-ajan, että väkemme ei ole päässyt kentän laidalle toisiaan kohtaamaan. Tämä seuramme yhteisö on kaikkein tärkein voimavaramme, yhdessä tekemisen meininki! Odotan kovasti, että rokotusten myötä pääsemme taas tapaamaan toisiamme entiseen tapaan”, Timo huokailee.

Uuden kynnyksellä

”Ura Basketissa on tehty töitä ammattimaisesti ja tosi kunnianhimoisesti koko historiansa ajan. Sen takuuhenkilöinä meillä on aina ollut aikuiset ja koulutetut valmentajat.”

”Olemme alueen suurimpia koripalloseuroja, mutta kaupunkiimme pian valmistuvien uusien liikuntatilojen myötä me olemme kuitenkin ikään kuin uuden kynnyksellä. Tavoitteeni onkin, että harrastajamäärien kasvun myötä me pystymme palkkaamaan seuraamme lisää ammattiosaamista, jolloin toimintamme laatu ja korkea taso entisestään vahvistuu”, Timo visioi.

Syntymäpäiväänsä Timo viettää matkoilla perheensä kanssa.

Ura Basket onnittelee Timoa lämpimästi merkkipäivän johdosta!

Yhteistyössä