Trey Niemi ankean keskiviikon ainoa valopilkku

(20.3.2019) #MeidänJoukkue putosi keskiviikkona kovin kevyesti Seagullsin kyydistä. Ankean illan ainoa valopilkkumme oli pirteästi pelannut Trey Niemi.

20.3.2019 Seagulls – Ura Basket 101 – 78 (20 – 19, 29 – 8, 26 – 20, 26 – 31)

Ainoastaan avausneljänneksen ajan pystyi #MeidänJoukkue tarjoamaan vastuksen Helsinki Seagullsille. Hyökkäyspäässä toteuttamisemme oli ajoittain liigassa vaadittavalla tasolla ja joitakin kauniitakin yhdistelmiä nähtiin. Huolestuttavan paljon jouduimme kuitenkin jo ensimmäisessä erässä hakemaan ratkaisuja kaaren takaa.

Toisella kympillä meille tuli noutaja. Intensiteetti sekä keskittymisen taso romahtivat, ja jalkamme liikkuivat enää kovin verkkaisesti. Puoliaikaa vietettiin kotijoukkueen 22 pisteen johdossa, ja peli oli käytännössä taputeltu.

Pitkän tauon jälkeen emme saaneet mitään erityistä ryhtiliikettä aikaiseksi, ja viimeinen jakso olikin enää pelkkä muodollisuus. Ainoa iloinen asia oli Trey Niemen (18/4/3s) väsäämät 18 peräkkäistä pistettä päätöskympillä. Häneltä löytyi pelaamisen iloa sekä tarvittavaa sähinää ja juonikkuutta.

Seagullsin amerikkalaisnelikko latoi koriimme yhteensä 77 pinnaa. Tuukka Kotti (13/8/5s) säesti tutusti ammattimiehen rutiinilla.

Krisun kommentit

”Onnittelut kotijoukkueelle! Kahdesti pystyttiin kaatamaan tämä jengi Turussa, jonka jälkeen pientä uudelleen rakennusta on tapahtunut. Seagullsilla on fiksuja pelaajia ja loistavasti koottu ryhmä. Me emme pärjänneet rehellisesti missään tämän ottelun aikana. Kun tulee vastoinkäymisiä, niin meillä se kollektiivinen selkäranka hajoaa heti. Se on ollut läpi koko kauden sama ongelma lähestulkoon jokaisessa pelissä”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie myönsi.

Seuraava kotiottelumme on Kupittaalla lauantaina 23. maaliskuuta kello 17.00. Silloin vieraaksemme saapuu Karhu Basket Kauhajoelta. Tervetuloa!

Kuvat Ville Vuorinen

Yhteistyökumppanit