Tule valmentajaksi Ura Basketiin

Ura Basket on Turun seudun suurin koripalloseura. Joukossamme on jo lähes 400 pelaajaa ja yli 50 valmentajaa. Isoimmat juniorimme pelaavat valtakunnallisissa ja kansainvälisissä sarjoissa kaikkiaan seitsemässä eri ikäluokassa. Nuorimpia mikropelaajia seurassamme on jo pitkälti toista sataa. 

Ura Basket on Olympiakomitean Tähtiseura. 

Ura Basket haluaa taata jokaiselle juniorille laadukkaan pelaajapolun nuorimpien pallokerhoista aina aikuisten pääsarjoihin asti.  

Seuramme keskittyy laadukkaaseen pelaajakasvatukseen ja juniorityöhön. Nyt etsimme joukkoomme lisää lasten ja nuorten valmennuksesta kiinnostuneita ja motivoituneita henkilöitä.  

Tärkeimpinä asioina arvostamme valmentajissamme sitoutumista ja kykyä viedä pelaajiamme eteenpäin sekä halua kehittyä edelleen itse valmentajana.  

Valmentamisen eri tasoja

Vastuuvalmentajilta odotamme lajituntemusta ja aikaisempaa valmentajakokemusta  

Apuvalmentajiksi haemme motivoituneita, innokkaita ja valmentamisesta kiinnostuneita ihmisiä. Lajitausta ja valmentajakokemus katsotaan eduksi 

Alle kouluikäisten lasten pallokerho-ohjaaksi 

Mitä me voimme tarjota

Päätoiminen valmennuspäällikkömme Arttu Mannelin, minikorisvastaava Jukka Lindberg tukevat ammattitaidollaan valmentajaa omassa kasvussaan.

Meillä on iso joukko erittäin kokeneita, jopa ammattivalmentajan tutkinnon suorittaneita valmentajia, jotka omalla osaamisellaan ovat tukena.

Ura Basket kouluttaa valmentajiaan ahkerasti ja pidämme huolta, että kauttamme olet varmasti mukana siinä kehityksessä, joka koripallossa tapahtuu.

Valmentajille maksetaan tehtävästä korvaus, josta sovitaan tehtävänkuvan mukaisesti yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. 

Ota yhteyttä ja tule mukaan!

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Timo Virkkula numerossa 044 – 240 3376 tai sähköpostilla timo.virkkula(at)urabasket.fi

Yhteistyössä