TuNMKY parempi B-poikien paikallisderbyssä

(9.3.2016) B-poikajoukkueemme joutui tunnustamaan Turun NMKY:n niukasti paremmakseen maanantain divarikamppailussa.

7.3.2016 B-poikien I-div. TuNMKY – Ura Basket 76 – 67 (13 – 22, 24 – 15, 21 – 20, 18 – 10)

Ottelu lähti meikäläisten kannalta käyntiin kuin unelma. Kentälle asteli henkisesti vain yksi joukkue, ja tulostaululla komeili viiden minuutin jälkeen lukemat 0 – 16 Uralle! Namika jämähti meidän aggressiiviseen puolustukseemme ja pääsimme tekemään monta helppoa kuppia.

Avausjakson toisella puoliskolla pelaamisemme intensiteetti ja keskittyminen alkoi rakoilla ja Namika pääsi paremmin peliin mukaan. Erän jälkimmäinen viisiminuuttinen menikin sitten naapurille numeroin 13 – 6.

Toisella jaksolla meikäläiset nostivat jalan kaasulta ja päästivät lapsellisilla menetyksillä vastustajan mukaan voittokamppailuun. Toinen neljännes meni isäntien nimiin 24 – 15 ja puoliajalle siirryttiin siis kutkuttavasti tasatilanteessa 37.

Kolmannella jaksolla Ura roikkui vielä ottelun voitossa kiinni, mutta toistuvat pallonmenetykset pitivät kaverin mukana pelissä. Tasainen jakso päättyi lopulta Namikalle pisteen erolla.

Viimeisellä jaksolle meidän bensamme loppui ja valmennus pystyi vain Sannin uutta biisiä mukaillen ihmetellä ”Että mitä….”

Tilastot

”35 pallonmenetystä on aivan käsittämätön määrä, jos tässä sarjassa haluaa voitosta taistella. Nyt meillä meni kyllä mahdollisuus neljän parhaan joukkoon, mutta lopuissa peleissä tulemme varmasti taistelemaan ja kiusaamaan muita joukkueita parhaamme mukaan. Saamme vielä mitata todellisen tasomme sarjan kolmea kärkijoukkuetta vastaan, joten tekemisemme pitää silloin olla selvästi tämäniltaista laadukkaampaa”, B-poikien päävalmentaja Antti Saarinen jyrisi heti ottelun jälkeen.

B-poikien seuraava kotiottelu on sunnuntaina 3. huhtikuuta kello 11.00. Silloin vieraaksemme saapuu Lohjan LoU Basket. Tervetuloa!

Yhteistyössä