Upeaa divarikorista Monnarilla

(3.2.2019) #MeidänKakkosjoukkue ja Vantaan Pussihukat esittivät sunnuntai-iltana erittäin hyvätasoista divarikorista. Yleisöönmenevä ottelu päättyi hurjan taistelun jälkeen kolmella pisteellä eduksemme.

3.2.2019 Miesten I-div.B: Ura Basket – PuHu juniorit 104 – 101 (28 – 30, 23 – 26, 29 – 19, 24 – 26)

Molemmat joukkueet taistelevat kynsin hampain sarjapaikastaan ja kumpikin tuli siten otteluun todella latautuneena. Äärimmäisen tasaisten vaiheiden jälkeen oma joukkueemme pääsi viimeiselle neljännekselle viiden pisteen johtoasemassa. Vantaalaiset laittoivat kaikkensa peliin ja tulivat pariinkin otteeseen vielä yhden pinnan päähän, mutta meikäläisten kantti kesti ratkaisuhetkillä.

Trey Niemi luikerteli kerta toisensa jälkeen PuHun korille.

Hurjista koripisteistä muolemmat huolimatta joukkueet puolustivat erittäin aggressiivisesti. Myös siirtymiset kentän päästä päähän olivat vauhdikkaita ja puolen kentän hyökkäyksissä pallo liikkui liukkaasti mieheltä miehelle. Yleisö nautti näkemästään!

Joona Airenne tuli ottelun ratkaisuhetkillä vahvasti esiin.

Tasaisessa kamppailussa johtoaseman vaihdoksia oli 15 kappaletta ja tasatilanteessakin oltiin 13 kertaa. Kovasta vauhdista ja fyysisestä pelaamisesta huolimatta kummallekin joukkueelle kertyi vähän menetyksiä, mutta sitäkin enemmän loistavia yhdistelmiä. Sunnuntain kilpakumppaneille onkin helppo ennustaa lisää voittoja, kun runkosarjaa on nyt jäljellä vielä kuuden ottelun verran.

Trey Niemi (31/1/4s) ja Joona Airenne (16/5/4s) esittivät liigatason osaamista. Joona Forsström (17/3/2s) oli ratkaisuhetkillä kova luu. Teemu Ritanotko (14/13) kunnostautui tällä kertaa myös korintekijänä.


Tuomo Aalto
(9/4/6s/2r) jatkoi mallikkaita suorituksiaan.

PuHun parhaita olivat Valtteri Leino (24/3) ja Mahmoud Mohamed (31/14).

Jukan kommentit

”Jouduimme ottelun kuluessa vähän muuttamaan palloskriinin puolustamista. Puoliajalla löysimme tähän hyvät lääkkeet. Kolmannella neljänneksellä saimme koko kentällä painetta vastustajan pallonkäsittelyyn”, Ura Basketin valmentaja Jukka Valpola kiitteli ja jatkoi:

”Trey näytti, että hän pystyy olemaan tässä joukkueessa johtava pelaaja. Joona Forsström oli jälleen tosi hyvä, ja Tuomo Aalto laittaa hienosti palloa liikkeelle.”

#MeidänKakkosjoukkue pelaa seuraavan kotiottelunsa sunnuntaina 17. helmikuuta kello 17.00 Littoisten monitoimitalolla. Silloin vieraaksemme saapuu Karkkila.

Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta divarikorista!

Yhteistyössä