Ura Basket hakee toiminnanjohtajaa

Tule mukaan rakentamaan Ura Basketin menestystarinaa! Toiminnanjohtajamme siirtyy uusiin tehtäviin, ja nyt haemme hänelle seuraajaa.

Toiminnanjohtaja päätehtävä on seuran operatiivinen johtaminen. Keskeisiä työtehtäviä ovat

  • seuran juoksevasta hallinnosta ja taloudesta vastaaminen yhdistyslain, yhdistyksen sääntöjen ja hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti,
  • hallitukselle esiteltävien asioiden valmistelu ja sen tekemien päätösten toimeenpano, sekä osallistuminen hallituksen kokouksiin,
  • muiden seuran työntekijöiden esimiehenä toimiminen sekä tehtävien jakaminen työntekijöiden ja vapaaehtoisten kesken,
  • Korisliiga-joukkueen toimintaolosuhteiden varmistaminen yhdessä taustaorganisaation kanssa,
  • uusien kumppaneiden hankinta ja olemassa olevien kumppanuuksien vaaliminen,
  • Ura Basketin toiminnan laadun varmistaminen, tavoitteiden asettaminen yhdessä hallituksen kanssa ja niiden saavuttamisen seuraaminen, sekä toiminnan kehittäminen ja seuranta,
  • seuran sisäisen ja sidosryhmiin kohdistuvan viestinnän johtaminen.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, käytännöllistä organisointikykyä, kaupallista osaamista sekä vahvaa käsitystä urheiluseuratoiminnasta, yhdistys- tai muusta vapaaehtoistoiminnasta. Toiminnanjohtajalla tulee myös olla kykyä ja kokemusta ihmisten johtamisesta, sisäisen toiminnan kehittämisestä sekä kyky uusien toimintatapojen luomiseen, sekä mahdollisuus työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin tilanteen niin vaatiessa.

Eduksi luetaan sidosryhmätoiminnan osaaminen, viestinnälliset taidot ja joukkueurheilutoiminnan kokemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset johtamaan asiantuntevaa, osaavaa ja iloista yhteisöä. Pääset kehittämään kasvavaa urheiluseuratoimintaa dynaamisen seuran tukemana mukavassa ympäristössä.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, erikseen sovittavilla ehdoilla.

Lisätietoja antaa: Ura Basket ry:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Granström arki-iltaisin klo 16–18, puh 040 513 5337.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee osoittaa Ura Basketin hallituksen puheenjohtajalle osoitteeseen: mikko.granstrom@urabasket.fi 10.9.2018 klo 16 mennessä.

Ura Basket on kaarinalainen koripallon erikoisseura. Lajia on Kaarinassa pelattu jo 60 vuotta, ja Ura Basket on perustettu vuonna 2005. Seurassa on noin 300 lisenssipelaaja. Joukkueemme, joita on noin parisen kymmentä, osallistuvat sarjoihin niin valtakunnallisella kuin alueellisella tasolla. Koripallon lisäksi liikutamme yli 400 lasta kerhoissa ja leireillä.

Edustusjoukkueemme voitti keväällä 2018 toiseksi ylimmän sarjatason mestaruuden, ja nousi sen myötä Korisliigaan. Turun seudulla pelataan siis jälleen pääsarjan koripalloa lähes 20 vuoden tauon jälkeen!

Yhteistyössä