Ura Basket isolla joukolla alueen junnufinaaleissa

(7.4.2022) Totuttuun tapaan Ura Basket on tälläkin kaudella usean joukkueen voimin mukana alueen finaalitapahtumissa. Peräti 12 joukkuetta edustaa seuraamme huhtikuun mitalipeleissä.

U16 ja WU16

Pojat-06 kohtaa sunnuntaina 10.4. I-divarin välierässä Uudenkaupungin Korihait. Voittaja selviytyy kello 16.30 alkavaan loppuotteluun, häviäjä pelaa tätä aiemmin himmeimmistä mitaleista. Turnaus pelataan Uusikaupunki Areenalla.

Tytöt-06 sijoittui I-divarissa kuudenneksi ja jäi siten finaalien ulkopuolelle.

U14 ja WU14

Pojat-08 pelasivat kolmella joukkueella kolmella eri divisioonatasolla. I-divarijoukkue oli runkosarjassa toinen ja pelaa finaalipelit 23. tai 24.4. ilmeisesti Turussa.

II-divarijoukkue pelaa samana viikonvaihteena omassa finaalitapahtumassaan. III-divarijoukkue sen sijaan tyytyi runkosarjan voittoonsa ja jättää mitalit muiden ratkottavaksi.

Tytöt-08 pelasi III-divaria. Sarja on vielä hieman kesken, mutta joukkueemme sijoittunee kuudenneksi saldolla 5/5 ja siten finaalipelien ulkopuolelle.

U13

Pojat-09 tuli I-divarin runkosarjassa kolmanneksi. Final Four pelataan lauantaina 9.4. Nokialla. Poikien II-divarijoukkue runkosarjansa kakkonen ja pelaa puolestaan mitaleista lauantaina Porissa.

U12 ja WU12

Pojat-2010 raivasi tiensä finaalipeleihin sekä I- että II-divisioonassa. Mitaleista kilvoitellaan sunnuntaina 24.4. Kaarinassa. Pelipaikkana on Valkeavuoren palloiluhalli sekä pari muuta salia.

Tytöt-2010 pääsi II-divisioonan finaalipeleihin. Lopputurnaus pelataan poikien tapaan sunnuntaina 24.4. Kaarinassa. Tyttöjen III-divarijoukkueen runkosarja on vielä hieman kesken, mutta oma joukkueemme ei ehdi nousta enää mitalipeleihin.

U11

Pojat-2011 pääsi peräti kahden joukkueen voimin I-divarin Final Four-tapahtumaan. Pelit pelataan lauantaina 23.4. Piispanlähteen yläkoululla.

Myös kakkosdivariporukkamme pelaa oman sarjansa mitaleista samassa viikonvaihteessa.

U10 ja WU10

Ura-2012 sijoittui I-divarin runkosarjassa kolmanneksi ja jäi finaalipelien ulkopuolelle. Samoin kävi Ura-2013-joukkueelle II-divisioonassa.

Tytöt-2012 selviytyi sen sijaan II-divarin aluefinaaleihin. Pelit pelataan Salohallissa sunnuntaina 10.4.

Ura Basket ylpeänä kiittää joukkueitamme valmentajineen ja taustajoukkoineen erinomaisesti sujuneesta kaudesta!

Yhteistyössä