Ura Basket ja Mehiläinen Turku yhteistyöhön

Ura Basket ry ja Mehiläinen Turku ovat solmineet yhteistyösopimuksen 1.9.2015 lukien. Sopimus koskee koko seuraa eli niin edustusjoukkuetta kuin kaikkia juniori- ja harrastejoukkueitakin.

Sopimus kattaa laajasti niin terveydenhuollon kuin toiminnallisenkin yhteistyön.
”Ura Basket on Turun alueen näkyvimpiä urheiluseuroja, jolla on I-divisioonassa pelaavan edustusjoukkueen lisäksi erittäin laaja juniori- ja harrastetoiminta. Henkilökohtaisestikin olen todennut Ura Basketin toiminnan organisoiduksi ja laadukkaaksi omien lasteni harrastusten kautta. Siksi olemmekin iloisia saadessamme aloittaa yhteistyön näin mallikkaasti toimivan seuran kanssa. Uskon, että Mehiläisen laadukkaat palvelut ovat puolestaan omiaan vastaamaan Ura Basketin jäsenten tarpeisiin”, sanoo Turun Mehiläisen yksikönjohtaja Juha Hämäläinen.

Ura Basketin toiminnanjohtaja Tuukka Kavisto on samoilla linjoilla Hämäläisen kanssa.
”Yhteistyö Mehiläisen kanssa on meille mahdollisuus tarjota parasta mahdollista hoitoa niin edustusjoukkueen pelaajille, kuin nuorille junioreillemme. Meidän onneksemme Mehiläisen palveluksessa on Ura Basketin väelle tuttu Petri Kallio, joka pelasi vielä vuonna 2012 edustusjoukkueessamme. Hänellä on koripallomiehenä tarvittava näkemys lajillemme tyypillisten vaivojen hoitoon. Voin siis lämpimästi suositella koko seuraväkeä kääntymään Mehiläisen puoleen terveydenhuollon asioissa”, sanoo Kavisto.

”Sopimus luo hyvät puitteet kumppanuuden kehittämiselle ja syventämiselle tulevina vuosina. Näemme yhteistyössä paljon mahdollisuuksia niin terveydenhuollon tiimoilta kuin esimerkiksi yhteiskuntavastuun toteuttamisellekin”, toteavat Hämäläinen ja Kavisto lopuksi.

Ura Basket toivottaa Mehiläisen tervetulleeksi koripalloperheeseen! Mehiläinen on mukana edustusjoukkueemme ensimmäisessä kotiottelussa.

Mehiläinen-konserni on tunnetuin ja arvostetuin yksityinen terveys- ja sosiaalipalveluiden tuottaja Suomessa. Konserni toimii laajasti yksityisrahoitteisten terveyspalveluiden ja julkisrahoitteisten terveys- ja sosiaalipalveluiden markkinoilla.

Mehiläinen-konserni tarjoaa monipuolisia lääkäri-, hammaslääkäri-, työterveys-, sairaanhoito- ja tutkimuspalveluja Mehiläinen lääkäriasemien ja sairaaloiden kautta sekä Oma Hammaslääkärisi -asemien kautta. Julkisen terveydenhuollon kumppanina konserni tarjoaa erikoislääkäri- ja leikkauspalveluita, vapaaseen asiakasvalintaan perustuvia terveysasemapalveluita Oma Lääkärisi -nimellä, ja monipuolisia julkisen terveydenhuollon ostopalveluita päivystyksistä lääkärivuokraukseen. Konserni tuottaa myös monipuolisia hoivapalveluita ikääntyneille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, lapsille ja nuorille kuntien yhteistyökumppanina. Yhtiö toimii valtakunnallisesti yli sadan toimipisteen verkostolla ja työllistää noin 9 000 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista.

Tagged under

Yhteistyössä