Ura Basket noudattaa sairaanhoitopiirin suositusta

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronaryhmä on antanut suosituksen, että maakuntarajat ylittävä urheilu- ja kilpailutoiminta pitäisi pistää tauolle, jotta oman maakuntamme koronatilanne pysyisi hallinnassa.

Vaikka ohje on annettu suosituksena, eikä suoranaisena käskynä, noudatamme sitä. Näemme ensiarvoisen tärkeänä, että lasten ja nuorten harrastusmahdollisuudet pysyvät mahdollisimman pitkään avoinna. Tänään 27.11. olemme kuulleet kuinka pääkaupunkiseudulla jopa lasten harrastustoiminta on pistetty tauolle, että tautitilanne rauhoittuisi. Haluamme tehdä osamme, että täydellinen sulku vältettäisiin.

Kilpailutoiminnan rajoittaminen vie muutaman pelin kalenterista, mutta palloa pääsee edelleen kavereiden kanssa pistämään korisukasta läpi treeneissä ja toivomme toki, että ryhtiliikkeen jälkeen pääsemme joulun jälkeen takaisin myös pelien pariin.

Kaikki pelit eivät ole tauolla, vaan Varsinais-Suomen sisältäkin löytyy kovaa vastusta, joten tulevana viikonloppunakin pelataan Turkua, Saloa, Uuttakaupunkia ja muita maakunnan omia joukkueita vastaan.

Koripalloliitto on myös linjannut, että nuorten valtakunnalliset SM- ja 1. divisioonan sarjat jatkuvat, joten niitäkin pelejä pelataan. Jo lauantaina matkustaa poikien U19 joukkue Jyväskylään voitto mielessään.

Tämä ylimaakunnallisen kilpailun rajoittaminen ei tietenkään yksin riitä torjumaan viruksen etenemistä, siksi muistamme pestä käsiä, käyttää desiä, pitää etäisyyttä ja missä se ei ole mahdollista pukea maskin.

Yhteistyössä