Ura Basket ry:n hallitukseen kaksi uutta jäsentä

Ura Basket ry:n säännönmukaisessa kevätkokouksessa Littoisten monitoimitalolla maanantaina 4.6. valittiin seuralle uusi hallitus. Puheenjohtajana jatkaa Mikko Granström, ja varapuheenjohtajana Pekka Kallio. Uusina hallitukseen valittiin Maria Toivonen ja Sanna Viipuri.

”Hetkeäkään en vaihtaisi!”

Maria Toivonen on monelle tuttu hahmo sekä juniorikoristoiminnasta että edustusjoukkueen kotitapahtumien järjestelyjen vakiotalkoolaisena. Turkulaisessa mainostoimistossa projektipäällikkönä työskentelevä Maria on tullut seuran toimintaan mukaan poikiensa harrastuksen myötä. Vuonna 2004 syntynyt vanhempi poika aloitti viitisen vuotta sitten kyläkoriksessa, ja siirtyi hyvin pian harjoittelemaan mineissä.

Maria avustamassa Miraa Pirkka Street Basket -tapahtumassa.

– Siitä lähtien on oltu seuran toiminnassa mukana. Innostuin kovasti koripallosta ja omien poikien pelien lisäksi edustuksen kotipelit on käyty katsomassa jo useampana vuonna. Ja vaikka välillä tuntuu että elämä on pelkkää koripalloa niin hetkeäkään en vaihtaisi!, toteaa Maria iloisesti.

– Ura Basket tulee jatkossakin panostamaan vahvasti junioritoimintaan. Tavoitteena on, että oman seuran kasvatit tulevaisuudessakin ovat vahvoja tekijöitä korkeimmilla sarjatasoilla, povaa Maria.

”Loistavaa toimintaa lapsille ja nuorille”

Toinen uusi kasvo seuran hallituksessa on hänkin Ura-äiti. Vakuutusalalla liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa toimiva Sanna Viipuri lähti korikseen mukaan lapsien ja puolison harrastuksen innoittamana. Mika Viipuri on toiminut valmentajana 2008 syntyneiden poikien joukkueessa, ja siirtyi kauden päätyttyä A-poikien ja edustusjoukkueen valmennusvahvuuteen.

– Ura tekee äärimmäisen tärkeää työtä Kaarinan ja koko Turun alueen juniorikoripallossa. Seuramme aktivoi lapsia ja nuoria mukaan loistavan liikuntaharrastuksen pariin. Omien lasten joukkueiden onnistumiset ovat hienoja muistoja, ja niin on toki myös viime kauden edustusjoukkueen sarjavoitto ja nousu Korisliigaan.

– Ura on 3–5 vuoden sisällä vakiinnuttanut paikan Korisliigassa ja Uralla on juniorijoukkueet kaikissa sarjoissa, myös tyttöpuolella, visioi Sanna tulevaa.

Ura Basket ry:n hallitus kaudella 2018–2019

Mikko Granström, puheenjohtaja
Pekka Kallio, varapuheenjohtaja

Jarmo Hakulinen, jäsen
Petri Lampinen, jäsen
Jukka Lindberg, jäsen
Sunniva Solstrand, jäsen
Maria Toivonen, jäsen
Sanna Viipuri, jäsen
Kimmo Vyyryläinen, jäsen

Yhteistyössä