Ura Basket SuperWeek!

(11.10.2023) Ura Basketin kausi käynnistyi viime viikolla monenlaisilla tapahtumilla.

2.10 seuramme joukkueet kokoontuivat Valkeavuoren hallille, jossa vietettiin mediapäivää. Jokainen joukkue pääsi kuvattavaksi ryhmä ja yksilökuvaan. Toiminnan laajuudesta syntyi hieno kuva, vipinää ja melskettä riitti pikkususista aina Ä-tyttöihin asti.

Kiitos taitaville valokuvaajille Kuvaverkko/Oma designista!

Ura Basket kiertää Kaarinan kouluissa jälleen pitämässä koriksen näytetunteja 1-2-luokkalaisille. Viime viikolla kävimme Valkeavuoren hallissa pitämässä tunteja monelle eri luokalle.

Koriksen näytetunneilla leikitään, harjoitellaan korin tekemistä, kisaillaan ja opetellaan pallon käsittelytaitoja, sekä tietysti pelataan! Kouluissa vastaanotto on ollut todella lämmintä. Kiertue jatkuu aina syksyn loppuun asti. Kiitos myös Johannalle, Juholle ja Jerrylle, jotka ovat päässeet Jukan avuksi isojen ryhmien kanssa. Keväällä Ura Basket lähtee kiertämään Kaarinalaisissa päiväkodeissa.

4.10 oli pitsapäivä! Odotus palkittiin, kun edustuksen Elias, Lauri ja Oliver pääsivät Kaarinan uuNI-pitserian keittiöön. Kehiteltiin ja suunniteltiin yhdessä Ura Basket-pitsa, omnom!

Pitsa on nyt myynnissä Kaarinan uuNipitseriassa.

Ura Basket -pizza:
Tomaattikastike, mozzarella, cheddar,
taco-maustettu jauheliha tai vöner,
nacho, rucola, kermaviili.

Ura Basket -pelaajille ja toimihenkilöille perheineen -10% alennus kaikista tuotteista, lisäksi Ura Basket -pizza erityishintaan 12€.

Tervemenoa uuNi-pitseriaan!

Perjantaina 6.10 edustuksen kausi polkaistiin käyntiin kohtaamalla Lappeenrannan NMKY Valkeavuoressa. 310-päinen kuudes pelaaja oli saapunut myrskyn silmästä hallille katsomaan peliä ja nauttimaan ottelutapahtumasta. Tarjolla oli pizzamaistiaisia, C-tyttöjen tarjoamaa kasvomaalausta ja arpoja, sekä mielettömät antimet buffetissa. Iso kiitos talkooporukalle ja yleisölle hyvästä tunnelmasta tapahtumassa.

Sunnuntaina 8.10 monnarilla nautittiin myös hyvästä ottelutapahtumasta. Kiitos Jukan, joka jaksaa aina järjestää lapsille kivaa tekemistä. Nappulaliiga turnaukset käynnistyivät tämän kauden osalta ja yhteensä 4 järjestetään koko kauden aikana. C-tytöt toimivat buffetissa ja pelinohjaajina, kiitos kaikille järjestelyistä!

Tästä on hyvä jatkaa kautta 2023-2024. Meillä on upeat joukkueet ja staffit, hyvällä yhteishengellä ja iloisella ilmeellä kohti syksyn koristapahtumia.

Nähdään kentillä!

Yhteistyössä