Ura Basket yhteistyöhön Stadiumin ja Puman kanssa

Ura Basket ja Stadium Team Sales ovat solmineet useamman vuoden yhteistyösopimuksen seuran varustetoimituksista. Sopimus koskee kaikkia peli- ja urheiluvarusteita. Sopimukseen kuuluu myös merkkiyhteistyö Puman kanssa.  

Stadiumin Team Sales konseptissa seuran kannalta parasta on sen käytön helppous. Joukkueet voivat hoitaa yhteiset varustetilauksensa itsenäisesti ja tilausten täydentäminen yksittäisten harrastajienkin osalta on helppoa verkkokaupan kautta. Myös ison toimijan tuoma luotettavuus toimituksiin oli sopimusta tehtäessä tärkeässä roolissa. Kommentoi Ura Basketin toiminnanjohtaja Timo Virkkula.  

Varsinais-Suomalaisen koripallon tukeminen on Stadiumille tärkeä asia. Olemme kehittäneet koripallotarjontaamme tavoitteellisesti ja määrätietoisesti ja kattava, tänä vuonna lanseerattu yhteistyö merkittävän yhteistyökumppanimme PUMAn kanssa takaa hyvät saatavuudet tulevien vuosien seuratuimman ja vahvaa nousua tekevän koripallobrändin varusteiden osalta. Ura Basketin organisaation rooli on paikallisen urheilun mahdollistajana todella merkittävä, ja Stadiumin arvopohjaan kuuluu tiivis paikallisurheilun tukeminen – olipa yksilötasolla kyse koripallosta pitävästä harrastajasta tai huipulle tähtäävästä lahjakkuudesta, sanoo Petteri Ahokoski Stadium Team Sales Suomen aluepäällikkö. 

Oman plussansa tuo myös ison kansainvälisen urheilumerkin, Puman, avaus koripallon parissa. He osoittivat Stadiumin kautta halukkuutta olla tarjoamassa erittäin kilpailukykyisiä ja laadukkaita koristuotteita ja ensi kosketukset ovat vakuuttaneet, että merkki on avauksensa kanssa tosissaan.   

PUMAN valikoimaan saapuneet koripallotuotteet vahvistavat seurakauppatuotteidemme tarjontaa entisestään. Koripallo on maailmanlaajuinen laji, joka on noussut Suomessakin suureen suosioon. On hienoa, että pystymme nyt myös koripallotuotteillamme palvelemaan koripalloseuroja. PUMA on tullut vahvasti markkinoille ja tästä hyvänä esimerkkinä PUMA toimii jatkossa Ura Basketin varustemerkkinä. Tämä on ehdottomasti hieno asia meille, että saamme heti alkuun aloittaa yhteistyön näinkin ison ja merkittävän seuran kanssa kuin Ura Basket, kertoo Juha Manner, Teamsales Key Account Manager, PUMA.  

Yhteistyö alkaa 1.6.2021 ja sitä kehitetään jäsenistöä kuuntelemalla ja seuraamalla tuotteiden liikkumista verkkokaupassa.   

Yhteyshenkilöt Stadiumilla:  

Henrik Johansson 

henrik.johansson@stadium.fi  

040 350 7714 

Toni Järvinen  

toni.jarvinen@stadium.fi  

0400 973 869  

Ura Basketin puolesta lisätiedot antaa:  

Timo Virkkula 

timo.virkkula@urabasket.fi  

044  240 3376 

Yhteistyössä