Ura Basketille tuplasti Korisliigakokemusta

(29.5.2017) Aleksi Akpaso, 24, ja Pyry Rainamaa, 26, ovat Ura Basketin tuoreimmat tulokkaat ensi kaudeksi. Kummallakin herralla on Korisliigakokemusta usean vuoden ajalta.

Coach Palotie mielissään

”Asetin tavoitteeksi, että olemme ensi kaudella sarjan nopein, urheilullisin ja parhaiten puolustava joukkue. Näillä hankinnoilla me pääsemme huomattavasti lähemmäksi tätä tavoitetta. Myös nuorten pelaajiemme kehittäminen mahdollistuu aivan uudella tavalla, kun he joutuvat päivittäin painimaan Akpason ja Rainamaan tasoisia puolustajia vastaan”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie kommentoi siirtoa tuoreeltaan.

Pyry, olette aikamoinen parivaljakko vahvistamaan Ura Basketia. Mitä te kaksi eritoten tuotte joukkueellemme?

”Urheilullisuutta tietysti. Puolustus varmasti paranee merkittävästi, kun ollaan samaan aikaan kentällä”, Rainamaa uskoo.

Sean Harris ja Pyry Rainamaa

Ilmeisesti muutamakin seura oli perässäsi. Mikä sai sinut lopulta valitsemaan Ura Basketin?

”Ura Basket on ottanut viime vuosina seurana askeleita ammattimaisempaan suuntaan, ja on erittäin houkutteleva ajatus olla nostamassa Turun seudun joukkuetta kohti Korisliigaa. Myös tuttu valmentaja, jonka kanssa nautitaan samanlaisesta pelitavasta, teki päätöksestäni lopulta todella helpon.”

Aleksi, mikä sinut sai valitsemaan Ura Basketin?

”Uran tämän hetkinen projekti tuntui vaan tällä hetkellä minusta oikealta vaihtoehdolta. Koen, että tuleva ympäristö mahdollistaa sen, että pääsen toteuttamaan itseäni kunnolla ja saan vastuuta”, Akpaso perustelee.

Millaista kautta odotat Ura Basketilta Divari A:ssa?

”Odotan hyvin mielenkiintoista kautta. Toivon, että saamme pelata mahdollisimman ehjän kauden ja että pystymme taistelemaan sarjan kärkisijoista. Kyseessä on ensimmäinen kausi 1A:ssa sekä joukkueelle että minulle, joten odotan jo innolla, mitä se tuo tullessaan!”

Aleksi Akpaso

Pyry Rainamaa

Ura-perhe toivottaa Aleksin ja Pyryn lämpimästi tervetulleiksi #MeidänJoukkueeseen!

Yhteistyössä