Ura Basketin naiset ensi kaudella III-divarissa

(1.4.2017) Ura Basketin nais- ja tyttötoiminta vahvistui merkittävästi perjantai-iltana, kun Kaarinan kattojen yllä eli Piispantornissa päätettiin virallisesti perustaa seuraamme naisten III-divarijoukkue. Näin kymmenen nuoren naisen tammikuinen yhteydenotto seuramme hallitukseen johti toivottuun lopputulokseen.

”Pikku hiljaa palaset loksahtivat paikalleen”, kertoo Uran hallituksen jäsen Jarmo Hakulinen, jonka vastuulle tyttö- ja naiskoris seurassamme kuuluu. ”Kun saimme vielä valmentajakysymyksen nopeasti ratkaistua, pystyimme sitoutumaan hankkeeseen täysmääräisesti. ”

Petu päävalmentajaksi

Seuramme pitkäaikainen luottovalmentaja Petri Lampinen lupautui nopeasti naisjoukkueemme valmentajaksi. Petri on aiemmin valmentanut menestyksellisesti muun muassa -98 syntyneiden joukkuettamme SM-tasolla aina C-junnuista A-ikäisiin asti. Hyppäys naiskoriksen puolelle on Petrillekin kuitenkin uusi haaste.

”Lähdemme liikkeelle ihan puhtaalta pöydältä. Minä en tunne pelaajien osaamista, ja pelaajat eivät tunne minua. Tavallaan se on oikeastaan hyväkin. Kaikki lähtevät silloin samalta viivalta, eivätkä vanhat meriitit paina suuntaan eikä toiseen”, Petri puntaroi.

”Aloitamme valmistautumisemme tulevaan kauteen kevään aikana. Uskon, että harjoitusryhmämme tulee vielä täydentymään ennen sarjakauden alkua 5 – 6 pelaajalla.”

Kaisa kummitädiksi

Joukkueen taustat ovat jo tässä vaiheessa pitkälti kunnossa. Joukkueellamme on jo johtaja, fysioterapeutti sekä rahastonhoitaja nimettynä. Keskustelu pelinumeroista ja pikkujoulujen ajankohdastakin on jo alkanut! Porukkamme sai vielä mahtavan syntymälahjan, kun joukkueen haltijakummiksi ilmestyi Kaisa Forsström.

”Olen iloinen ja otettu, että minua pyydettiin Ura Basketin naisten edustusjoukkueen kummiksi! Se mahtava naisenergia, mikä joukkueesta huokuu, tarttuu ja tuo paljon positiivista lisäväriä Ura Basket-perheeseen. Se energia muistuttaa lisäksi minua vahvasti omasta aktiiviaikojeni joukkueesta eli kaikesta siitä, mitä olen joukkueurheilulta saanut. Olen ylpeä kummitäti!” Kaisa hihkuu.

Heti toimintaan sisään

Joukkueen ensimmäinen edustustehtävä on jo ensi torstaina 6.4. seuramme järjestämässä Johtajuusseminaarissa. Siellä on heti mahdollisuus löytää uusia yhteistyökumppaneita joukkueelle, sillä neuvoteltavissa on vielä joukkueemme nimi….

Ura-perhe toivottaa naisjoukkueen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

Yhteistyössä