Ura Basketin toiminta joulutauolle

VSSHP on tänään julkaissut uudet ohjeet ja suositukset koronatilanteen pahentumisen vuoksi. Nämä ohjeet tullevat vielä tarkentumaan AVI:n ja kaupunkien omilla päätöksillä, mutta suunta on selvä. Kaikilla aloilla rajoituksia tullaan kiristämään.

Ura Basket ry:n hallitus on tänään ma 20.12.2021 sähköpostikokouksessaan päättänyt, että seura siirtyy kokonaisuudessaan joulutauolle. Seuran joukkeet eivät harjoittele, eivätkä järjestä tapahtumia enää vuoden 2021 puolella. Sairaanhoitopiirin tänään julkaisemat ohjeet ulottuvat juuri 31.12.2021 saakka.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että välipäivinä järjestettäväksi aiottu joululeiri joudutaan valitettavasti perumaan.

Näillä toimilla pyrimme omalta osaltamme turvaamaan pelaajillemme ja heidän perheilleen mahdollisimman koronaturvallisen joulun ajan.

Samalla tietysti suuntaamme katseemme tulevaan ja toivomme, että nämä rajoitustoimet jäävät lyhytkestoisiksi, eivätkä vaikuta kevätkauden 2022 harrastamista ja pelaamista.

Ainoana poikkeuksena joulutauosta on miesten pääsarjatasolla, M1B divisioonassa pelaava edustusjoukkueemme, joka pitää muutamat pelituntumaa ylläpitävät harjoitukset tämän tauon aikana, kuitenkin tiukennetuilla koronaturvatoimilla.

Kysymyksiin ja tiedusteluihin aiheesta vastaa seuran toiminnanjohtaja.

Yhteistyössä