Ura Boys söi pakkopullan

Ura Boys otti sunnuntaina toisen peräkkäisen voittonsa miesten II-divisioonassa, kun Salon Vilpas Basket jäi Littoisten monitoimitalolla pahasti kehitysjoukkueemme jyrän alle.

1.11.2015 Miesten II-div. Ura Boys – Vilpas Basket 101 – 52 (44 – 26)

Nuori salolaisryhmä oli kovin hentoinen vastus isäntäjoukkueellemme. Jo ottelun alku oli vieraille musertava, sillä 2,5 minuutissa tilanne oli 11 – 0, ja Vilppaan oli turvauduttava aikalisään. Avausjakso päättyi meikäläisten eduksi luvuin 25 – 8, ja kotijoukkueenkin suurin voitonnälkä oli tyydytetty. Loppupeli palloteltiin sopuisasti päätösvihellykseen asti.

Hyvään otteluun tarvitaan aina kaksi joukkuetta, ja valitettavan usein paremman joukkueen suoritustaso laskee vastustajan tasolle – niin tälläkin kertaa. Mitään erityisiä hienouksia ei kotijoukkuekaan siis yleisön harmiksi kyllä sunnuntaina tarjoillut.

Tatu Savonvirta (26 p.) teki korin oikeastaan aina saatuaan pallon maalatulle alueelle. Myös Konsta Tuominen (17 p.) ja Joona Forsström (16 p.) näyttivät osaamistaan. Markus Suomi johti parhaiten joukkueensa peliä.

Ura Boysin seuraava ottelu on ensi sunnuntaina kello 16.00 Raisiossa Kerttulan liikuntahallilla. Kotikentällään Ura Boys esiintyy taas sunnuntaina 15.11. kello 14.00, kun vieraaksi saapuu KY-Sport Turusta. Tervetuloa!

ESC_5939

Tagged under

Yhteistyössä