Ura Boys valmiina huuhtomaan kultaa

Jutun otsikko on siinä mielessä valheellinen, että aluesarjoissa ei ensinnäkään jaeta mitaleja, mihin kulta vahvasti viittaa, ja joukkue ei myöskään ole valmis.

Valmiina tai ei, on kauden avaukseen enää kaksi viikkoa aikaa, kun 15.10. Littoisten monitoimitalon hornankattilassa klo. 14:00 alkaa rytistä.
Silloin vastaan asettuu aina yhtä rakas vastustaja KY-Sport Hunks, joka ainakin sosiaalisen median perusteella on hankkinut sponsorin ja lisäksi uudistunut sekä valmennuksen että pelaajien osalta.

Viime kaudella sarjassa hienosti sijalle 2 heti loimaalaisten Biisonien jälkeen sijoittunut Ura Boys taas ei juurikaan ole muuttunut.
Valmentajaksi palasi pienoisen tauon jälkeen Jari Suomi, mutta uusia pelaajia ei kokoonpanoon vapaiden agenttien markkinoilta tarttunut.
Muutama hyvä mies sitten taas menetettiin, kun ensin Hautaviita avioitui heinäkuussa ja tämän jälkeen Savonvirta hankki itselleen sormuksen sormeen ja siten pallon jalkaan mentyään kihloihin.
Lämpimät onnittelut molemmille ja faneille tiedoksi, että molempien herrojen pelit kuitenkin jatkuvat!

Eniten kauteen valmistautumista on kuitenkin häirinnyt joukkueen dominointi jo keväällä korkeakoulujen pääsykokeissa.
Kun Lahti, Tuominen sekä Ahonen saivat opiskelupaikat ja ovat alkusyksyn ajan omien sanojensa mukaan viettäneet aikaa kirjastossa, ei voidakaan olettaa että treeneissä olisi edes tyydyttävää yleisömenestystä ollut – varsinkin kun myös senioriosastolla on omia työ- ja opiskelukiireitä.

Positiivinen seikka taas on se, että Boysin historiikkia selatessa on silmiinpistävää miten joukkueen urheilullinen menestys on vuosi vuodelta parantunut kun treenimäärät ovat laskeneet.
Joten sarjan 1. sija ei ole lainkaan pöllömpi tavoite, kun viikoittaisten treenien lukumäärä on kaksi ja lisäksi Ruisrock oli kesän ainut tapahtuma missä koko joukkue oli yhtä aikaa paikalla, tosin sielläkin jokainen omien kavereidensa kanssa.

Jos vanhat perinteet säilyvät, tullaan Boysin kokoonpanossa onneksi tulevallakin kaudella näkemään vierailijoita sekä edustusjoukkueen että A-junnujen riveistä, joten jos runkomiehillä bensa loppuu, on apu lähellä.

Summa summarum, mikään ei ole juurikaan muuttunut ja koko Ura Boys toivottaa kaikki tervetulleiksi seuraamaan ilmaiseksi Kaarinan parasta II-divarijoukkuetta ja juomaan ylihintaista kahvia.
Alkavalla kaudella Ura Boysin peleissä myydään vain Kulta Katriinan luomukahvia, jota saa kaksi pakettia ilmaiseksi lataamalla K-Ruoka-sovelluksen vaikka täältä.

Yhteistyössä