Ura Boys voittoputkessa

(24.1.2016) Ura Boys otti jo neljännen voittonsa peräkkäin miesten kakkosdivisioonassa. Lauantaina oli Salon Toverien vuoro antautua kovaan kevätkuntoon päässeen kehitysjoukkueemme käsittelyssä.

23.1.2016 Miesten II-div. SaTo- Ura Boys 78 – 82 (15 – 23, 19 – 25, 21 – 18, 23 – 16)

Ura Boys jatkoi lauantaina siitä, mihin se oli edellisissä otteluissaan jäänyt eli pelasi kerrassaan erinomaista koripalloa. Puolustus oli pitävää, minkä ansiosta meikäläiset saivat tukuittain helppoja koreja vastakkaisessa kenttäpäädyssä. Puolenkentän hyökkäyksissä joukkueemme liikutti palloa kauniisti vapaisiin heittopaikkoihin. Parhaimmillaan eroa oli toisella neljänneksellä hyväksemme jo 18 pistettä.

Puoltenvaihdon jälkeen puolustuksemme intensiteetti säilyi edelleen hyvänä, mutta salolaisten Tanel Niitväli (31) ja Jaani Ketonen (19) alkoivat väsätä koreja aivan mahdottomista paikoista ja asennoista. Hyvästä kiristään huolimatta isännät eivät kuitenkaan missään vaiheessa päässeet neljää pistettä lähemmäksi. Boysilla alkaakin jo olla riittävästi kokemusta kääntää tämänkaltaiset tiukat matsit edukseen.

Jarin kommentit

”Kaksi ekaa jaksoa oli meiltä todella hyvää pelaamista. Niitväli ja Ketonen tekivät kovia koreja, mutta eivät sentään keskenään pystyneet meitä lyömään”, coach Jari Suomi sanaili pelin jälkeen.

Roope Tammi on viime peleissä ollut iso lisä takamieskaartiimme. Hän tekee viisaista valintoja ja jakelee palloja fiksusti joukkuetovereilleen. Markus Suomi alkaa löytää heittojyvänsä. Tänäänkin hän teki pari koria tärkeään paikkaan. Reko Laine pussitti avausjaksolla kolme kolkkia peräkkäin. Ja Leo Raivonen on tietysti aina luotettava runkomiehemme”, Jari kehui.

Ura Boysin parhaat pistemiehet olivat lauantaina Leo Raivonen (15), Tatu Savonvirta (14) sekä Anssi Hautaviita (13).

Ura Boysin seuraava kotiottelu on sunnuntaina 31. tammikuuta kello 14.00. Silloin Littoisten monitoimitalolle saapuu vieraaksi Raholan Pyrkivän akatemiajoukkue. Tervetuloa seuraamaan nuoren kehitysjoukkueemme lennokasta menoa!

ESC_6510

Yhteistyössä