Ura-junnuja huippuvalmennuksessa

(8.8.2018) Viisikollinen Ura Basketin junioripelaajia nauttii parhaillaan huippuvalmennuksesta espanjalaisen Joventut Badalonan Naantalin campilla. Leiri päättyy perjantaina.

Kuuluisa pelaajahautomo

Joventut Badalonan kuuluisa pelaajahautomo on kasvattanut vuosien mittaan lukuisia pelaajia Espanjan pääliigaan ja aina NBA:han asti. Ricky Rubio ja Rudy Fernández ovat viime vuosien kuuluisimpia Joventut-kasvatteja.

Joventutin juniorijoukkueet ovat vuodesta toiseen Espanjan ja maanosamme parhaiden joukossa, ja Espanjan juniorimaajoukkueissa on tietysti säännöllisesti useita Joventutin pelaajia.

Joventutin edustusjoukkue on Real Madridin ja Estudiantesin lisäksi ainoa seura, joka on aina pelannut Espanjan pääliigassa.

Method de Joventut Badalona

Coach Jari Suomi on vuosien mittaan tehnyt tiivistä yhteistyötä espanjalaisen ystävyysseuramme kanssa monin eri tavoin. Tällä kertaa Jari auttoi puolestaan Naantalin campin järjestäjiä eli Pro Basketball Nordicia saamaan huippuvetäjät Kataloniasta.

Naantali Basket Camp

Espanjalaiskoutsien osaaminen, intohimo sekä vaatimustaso ovat tehneet kaikkiin myönteisen vaikutuksen. Leiriläisemme saavat viikon mittaan ainutlaatuisen arvokasta oppia Euroopan huipulta sekä kosolti lisävirtaa tulevalle urheilu-uralleen.

Muchas Gracias, Joventut!

alh.vas. Joona Koivisto, Aleksi Airola, Atte Lähteenmäki, Jari Suomi, CJB:n urheilutoimenjohtaja Jordi Marti, Tuomas Myllymäki ja Kasperi Kaukonen.

ylh. vas. valmentajat Pau Margui ja Viktor Zamarano, CJB:n liigajoukkueen kapteeni Albert Ventura, campin päävalmentaja David Jimeno sekä valmentaja Lluìs Schilt.

Leirillä on mukana myös coach Jari Suomen ystävä Badalonasta, maineikas urheilureportteri Miguel Angel Fornies. Miqui vieraili seurassamme viimeksi pari vuotta sitten.

Yhteistyössä