Valmennus

OLETKO KIINNOSTUNUT KORIPALLOVALMENNUKSESTA?

Etsimme aina uusia valmentajia kokonaisvastuullisesti hoitamaan joukkueiden valmennusta sekä näiden avuksi apuvalmentajia, joukkueenjohtajia, huoltajia ja henkilöitä muuhun seuratoimintatyöhön. Mieti mahdollisuuksiasi ja tule antamaan lapsille ja nuorille sekä itsellesi mahdollisuus olla mukana hyvässä harrastusmuodossa jopa ihan huipputasolla, itse laatimasi tavoitteen mukaan. Ryhmästä riippuen harjoituksia on 1-4 kertaa viikossa.

Voit aloittaa koska tahansa – vaikka heti!

Koripallolajin tuntemus on tietenkin eduksi, mutta se ei ole edellytys. Tärkeintä on innokas asenne tekemiseen ja kannustava ote lasten ja nuorten harrastuksen parissa! Apuvalmentajana pääset näkemään mallia harjoituksista kokeneilta valmentajilta. Itseopiskeluun on tarjolla runsaasti materiaalia, lisäksi vuoden aikana järjestetään eritasoisia valmentajakoulutustapahtumia ja -kursseja. Seura tukee valmentajien kouluttautumista Koripalloliiton kursseilla ja seminaareissa.

Ole rohkeasti yhteydessä!

toimisto(at)urabasket.fi
p. 044 240 3376

Videokirjasto valmentajille

Alla on linkki Ura Basketin ”Valmennus”-videolistaan YouTube-kanavallamme. Siitä löydät esimerkkiharjoitteita ystävyysseuramme Club Joventut Badalonan harjoituksista Barcelonassa sekä leireiltä joita on järjestetty Kaarinassa ja Naantalissa espanjalaisten huippuvalmentajien alaisuudessa.


Suomen Koripalloliiton koulutusympäristössä Susi Campuksessa on laaja videokirjasto Nuorisovalmennusseminaarien esityksistä. Teemoja on monipuolisesti mm. lajitaitoon, taktiikkaan, fyysiseen harjoitteluun liittyen.

Nuorisovalmennusseminaarit


FIBA:n YouTube-kanavalta löytyy iso kokoelma erilaisia klinikoita joita on pidetty ympäri maailmaa. Oheisessa Playlistissa on yli 200 videota erilaisista teemoista.

YouTube – FIBA Coaching Clinics

Yhteistyössä