Valmennuspäällikön pestistä luovutaan, Arttu uusiin haasteisiin

Ura Basket luopuu toistaiseksi valmennuspäällikön työsuhteesta, eli valmennuspäällikkömme Arttu Mannelinin pesti Ura Basketissa päättyy huhtikuun lopussa.

– Syynä tähän on valitettavasti seuran taloustilanne. Viime vuodet ovat asettaneet haasteita toimintamme rahoitukseen, joten tällä hetkellä meillä ei yksinkertaisesti ole varaa täysipäiväiseen valmennuksen ammattilaiseen. Tulevalla kaudella hoidamme valmennuksen koordinointia talkoovoimin. Arttu on tehnyt hyvää työtä viimeisen kolmen kauden aikana, joten on todella ikävää päätyä tällaiseen päätökseen. Nyt tämä päätös oli kuitenkin pakko tehdä jotta olemme taloudellisesti terveemmällä pohjalla ensi kauden jälkeen, kertoo hallituksen puheenjohtaja Tuukka Kavisto.

Arttu lähettää terveisensä seuraväelle:

– Ymmärrän valitettavan tilanteen. Ura Basketin toiminnassa on huimasti potentiaalia tällä hetkellä ja olisin mielelläni jatkanut sen kehittämistä omalla panoksellani. Olen saanut tutustua lukuisiin huipputyyppeihin ja minulla on vain hyvää sanottavaa Ura-perheestä!

Ura Basket toivottaa Artulle hyvää jatkoa ja häneen varmasti törmäämme pelikenttien laidalla myös tulevallakin koripallokaudella!

Yhteistyössä