Valmentajat kouluttautuvat

(12.10.2017) Ura Basketin valmentajat päivittävät säännöllisesti osaamistaan muun muassa Koripalloliiton sekä seuramme sisäisissä tilaisuuksissa.

Mika ja Vesku Kisakalliossa

Mikrovalmentajamme Mika Viipuri ja Vesa Vuorinen aloittivat viikonvaihteessa Kisakallion urheiluopistolla II-tason koulutuksen. Neljän päivän sessio oli ensimmäinen osa kaikkiaan kolmen lähijakson sekä näyttötutkinnon kokonaisuudesta. Viikonvaihteen teemana oli koripalloharjoittelun tukitoimet eli asiaa fyysisestä harjoittelusta, lihashuollosta, testauksesta, ravinnosta, tietotekniikan ja av-välineiden käytöstä jne. Seuraava lähijakso on joulukuun puolivälissä.

Vesku 20 m testissä.

Palotie inspiroi

Päävalmentajamme Kristian Palotie pitää seuramme valmentajille kauden mittaan useamman koulutuksen sarjan. Keskiviikkoiltana teemana oli otteluvalmentaminen.

 

Valmentajakuntamme kuunteli kiinnostuneena Palotien inspiroivaa esitystä aiheesta.

Teoriaosuuden jälkeen coach Palotie johti illan teemaan liittyen A-poikien harjoituksen.

Koulutuspolku

Koripalloliiton koulutuspolku alkaa Startti- ja I-tason koulutuksista ja ulottuu aina III-tasoon eli Huippukoripallovalmentajatutkintoon asti. Seuraava I-tason koulutustilaisuus järjestetään tammikuun lopussa Turussa.

Seurassamme on jo useita II- ja III-tasonkin valmentajia. Kimmo Vyyryläisellä on tätäkin korkeampi koulutus eli IV-tason Valmentajan ammattitutkinto.

Tervetuloa joukkoomme!

Yhteistyössä