Vanhempi-lapsikoris innostaa

(13.10.2022) Ura Basket on käynnistänyt tänä syksynä uutuutena 3–4-vuotiaille tarkoitetun Vanhempi-lapsikoriksen. Toiminta on saanut heti innostuneen vastaanoton.

Viikon hauska korishetki

Vanhempi-lapsikoriksen tarkoituksena on järjestää kerran viikossa hauska korishetki, jossa opitaan pallonkäsittelytaitoja, motorisia perustaitoja, ryhmässä toimimisen pelisääntöjä sekä saadaan hiki pintaan leikkien ja pelien avulla. Tunneilla vanhemmat ja lapset tekevät yhdessä erilaisia harjoitteita ja tehtäviä. Palloina käytetään turvallisia Spondis-palloja, jotka eivät satuta pikkupelureiden sormia.

Vetäjinä tutut Jake ja Ville

Ryhmän vetäjinä toimivat Ura Basketin junnuputken läpikäyneet Jaakko Pärnä, 33 ja Ville Huhtinen, 33. Kumpikin innostui lähtemään toimintaan mukaan yhdessä oman lapsensa kanssa.

”Tämä pienten lasten ohjaaminen on ollut kyllä huikean hauskaa puuhaa! Paljon me touhutaan pallon kanssa, mutta aina meillä on mukana myös leikkejä ja temppuratoja yhdessä aikuisen kanssa”, Jaakko kertoo.

”On ollut hienoa nähdä lasten into ja fiilis, kun he oppivat uusia juttuja ja pääsevät tekemään niitä aikuisen kanssa. Liikkumisen monipuolisuus ja riemu on se tärkein juttu.”

Harjoitukset ovat aina tiistaisin klo 16.00–16.45 Hovirinnan koululla (Hovirinnantie 17, 20780 Kaarina).  

Tervetuloa mukaan!

Kuvat: Jukka Lindberg

Yhteistyössä