Vielä kerran ennen taukoa

(12.2.2020) Keskiviikona Korisliigassa pelataan viiden ottelun kierros, jonka jälkeen suurin osa joukkueista pääsee ansaitulle maajoukkuetauolle. Meidän Ura Basket eGameStars matkustaa vierailulle Nokialle, jossa luvassa on jälleen tärkeä ottelu. Nyt olisi korkea aika ottaa vierasvoitto jos pudotuspeleihin haluamme vielä itsemme nostaa!

Isäntä BC Nokia

Greg Gibsonin luotsaama BC Nokia taistelee tiukasti aina runkosarjan viidennestä sijasta, jolla välttäisi pudotuspelien avauskierroksella ennakkoon kolme kovinta joukkuetta. Paikalle on tunkua ja jokaiset pisteet, jotka ovat otettavissa Nokia varmasti haluaa ottaa.

Nokian puhutuin pelaaja tällä kaudella on ollut Daniel Dolenc, joka pelaa todellista läpimurtokautta ja kolkuttelee jo aivan Susijengin portteja. Dolenc on pitkään kärsinyt erilaisista vammoista ja nyt terveenä mies on ollut vakuuttava. Meidän isoille miehille töitä siis tiedossa. Nokian suomalaisosastolta esiin on syytä nostaa myös Teemu Sulonen, joka teki Korihaita vastaan edellisessä pelissä 24 pistettä. Sulonen on äärimmäisen hyvä heittäjä, joten häntä ei saa päästää vauhtiin kotisalissaan.

Vahvistusosastolla Nokialla on tapahtunut alkuvuodesta muutoksia, kun Uudestakaupungista joukkueen riveihin siirtyi Jalen Henry ja viime viikolla uutisoitiin Lapualla viime kaudella pelanneen Larry Andersonin siirtymisestä ”näätiin”. Onkin mielenkiintoista nähdä miten peli Nokialla rullaa, kun uusia miehiä ajetaan sisään.

Meidän Ura Basket eGameStars

Vuodenvaihteen hyvä vire on vaihtunut neljän ottelun tappioputken ja Meidän Joukkue haluaa kipeästi takaisin voittojen tielle. Viime peleissä joukkue ollut Dustin Thomasin varassa ja nyt tarvitaan muiltakin isoja askeleita, jotta voidaan taistella kauden kolmannesta vierasvoitosta. Erityisesti heittäjiltä Tre’Shaun Fletcher & Marius van Andringa odotetaan paluuta omalle tasolle.

”Nimimiesten” takaa on taas paikka iskeä mm. Eero Sahlbergilla ja Ville Hännisellä jotka ovat onnistuneet hienosti edellisissä peleissä. Coach Kristian Palotie ennakoi ottelua seuraavasti:

”Iso ottelu ennen maajoukkuetaukoa. Saldomme vieraspeleissä on karmaiseva ja nyt takana vielä neljän ottelun tappioputki. BC Nokia pelaa parhaimmillaan todella korkealla intensiteetillä ja siihen meidän on pystyttävä vastaamaan. Tärkeintä on nyt keskittyä yhteen tapahtumaan kerralla.”

Korisliiga: BC Nokia vs. Ura Basket eGameStars,
keskiviikkona 12.2. klo 18:30.
Ottelu nähtävillä Elisa Viihde Sportilta ja VeikkausTV:n livestreamiltä.

Tagged under

Yhteistyössä