Vilkas viikonvaihde Monarilla

(2.3.2018) Tuleva viikonloppu tarjoaa kotiluolassamme Monarilla monta mielenkiintoista matsia kaarinalaisen koriksen ystäville.

Lauantai 3.3.

klo 11.00 U19 Läntisen alueen I-div. Ura Basket – Raholan Pyrkivä, Tampere

U19 haastajajoukkueemme on pelannut pirteän sarjakauden läntisen alueen I-divarissa. Joukkueemme rekordi 16 joukkueen sarjassa on toistaiseksi 10/4. Lauantain peli ratkaisee, kumpi pelaavista joukkueista valtaa sarjan vitospaikan.

klo 14.00 Naisten II-div. Ura Basket – Raholan Pyrkivä, Tampere

Naisjoukkueemme on parantanut kevätkaudella otteitaan, mutta edellinen vierasmatsi juuri Raholaa vastaan päättyi 16 pisteen tappioon. Lauantaina sisuuntunut joukkueemme haluaa tälle tappiolle revanssin.

klo 17.00 U19 SM-sarja: Ura Basket – Helsingin NMKY

Joukkueiden marraskuinen kohtaaminen päättyi helsinkiläisten eduksi numeroin 106 – 90. Oman joukkueemme kevätkausi on edennyt kuitenkin nousujohteisesti. Puolustuspelimme on tiivistynyt ja voittosarake sitä kautta kasvanut mukavasti. Lauantaina on jälleen odotettavissa vauhdikas kamppailu.

 

Sunnuntai 4.3.

klo 11.00 U16 SM-sarja: Ura Basket – Tampereen Pyrintö

B-pojat ovat sarjansa nelosia, kun runkosarjassa on pelaamatta enää neljä ottelua. Sunnuntainen kamppailu on voitettava, jotta unelma kevään mitalipeleistä säilyy.

klo 14.00 Miesten II-div. Ura Boys – HBC Emeritus, Turku

Ura Boys on sarjassaan kakkosena ja tavoittelee tosissaan piikkipaikkaa ja samalla pääsyä nousukarsintoihin. Joukkueemme pelaa kaikki viimeiset kolme runkorajaotteluaan kotikentällä eikä tappioihin ole enää varaa.

Vastustajan riveistä löytyy useitakin uralaisille tuttuja kasvoja.

klo 17.00 Naisten III-div. UraNaiset – Suncity Basket, Naantali

Naantalilaiset keikkuvat sarjan kärjessä. Oma joukkueemme on kuitenkin vain pari voittoa perässä ja pyrkii edelleen parantamaan sijoitustaan, kun vielä neljä runkosarjaottelua on pelaamatta.

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Monarin korishuumaan!

Yhteistyössä