Ville Hänninen palaa Ura Basketiin

Ura Basket on tehnyt sopimuksen Ville Hännisen, 21, kanssa ensi kaudesta. Ville oli kaudella 2013-14 tärkeä osa edustusjoukkuettamme ja erityisesti A-poikien SM-joukkuetta, joka ylsi sillä kaudella aina hopeamitaliin asti. Tänä kesänä hän pelasi myös Suomen U20-maajoukkueessa PM-kilpailuissa.

– Päätös palata Uraan oli todella monen asian summa. Yksittäistä tekijää ei ole vaan kyse on kokonaisuudesta. Nyt keskityn kehittymään pelaajana sekä lukemiseen, jotta pääsisin opiskelemaan ensi vuonna. Vaihtoehtoja oli muitakin ja olen kiitollinen kaikille ketkä niitä tarjosivat. Meillä on kuitenkin nyt hyvä porukka kasassa ja on hienoa kun on selkeä tavoite tulevalle kaudelle, eli nousta 1A-divariin, Ville kertoo päätöksensä taustoista.

Edelliset kaksi kautta hän pelasi Salon Vilppaassa Korisliigaa ja siellä ammennettu korisoppi otetaan hyötykäyttöön Monnarilla.

– Kaksi viimeistä vuotta Vilppaassa olivat erittäin antoisia. Sieltä tuli mukaan paljon oppia niin henkilökohtaisella tasolla kuin myös joukkuepelaamisesta. Taktisten juttujen lisäksi yksi merkittävimmistä asioista on treenien laatu. Se on sellainen asia missä varmasti voin joukkuetta auttaa. Kuulostaa vähän kliseiseltä mutta on tehtävä oikeita juttuja ja hyvin.

Pitkälle takamiehelle (195 cm) tulee varmasti vastuuta pelikentillä kauden aikana ja tavoitteet on myös asetettu korkealle.

– Tavoitteeni on auttaa joukkuetta niin hyvin kuin voin sekä omalla pelillisellä panoksella että muilla tavoin. Tämän lisäksi fysiikkaharjoittelu on edelleen tärkeää minulle. Hyvä kesä sen suhteen takana, joten nyt vain lisää lihasta luiden ympärille, Ville kertoo.

Lopuksi Ville lähettää terveiset Uralaisille:

– Ei muuta kuin halli täyteen joka matsiin! Vilppaan fanit näyttivät viime vuonna minkälainen merkitys hyvällä katsomolla on. Koitetaan pelata tuloksellisesti hyvää, mutta silti viihdyttävää korista!

Tervetuloa takaisin Ura-perheeseen Ville!

Villen tilastot Korisliigassa kaudella 2015-2016

Yhteistyössä