Ville Hänniselle pitkä jatkosopimus

(30.5.2017) Ville Hänninen, 22, jatkaa Ura Basketissa pitkällä sopimuksella. Uusi sopimus on muotoa 3 + 1 vuotta. Tuleva kausi on Villelle kolmas Ura Basketin riveissä.

Ehdoton runkopelaaja

Hänninen oli viime kaudella edustusjoukkueemme ehdoton runkopelaaja. Hän teki pelaamissaan otteluissa keskimäärin 16,9 pistettä, nappasi 2,9 levypalloa sekä jakoi 3,6 koriin johtavaa syöttöä. Peliaikaa Villelle kertyi ottelua kohden peräti 31 minuuttia. Kauden päätteeksi hän pokkasi seuramme parhaan pelaajan palkinnon.

Kesän tärkein asia

”Villen sopimuksen jatkaminen oli joukkueellemme kesän tärkein asia. Kyseessä on pelaaja, jonka ympärille toivon tämän joukkueen rakentuvan vielä pitkään”, Ura Basketin päävalmentaja Kristian Palotie iloitsee.

”Pelitapamme vaatii takamiestä, joka laittaa palloa liikkeelle ja pystyy kaaosmaisen hyökkäyksen kontrolloimaan. Meillä on jo korkealuokkaisia aseita kaarella, mutta Ville mahdollistaa heidänkin maksimaalisen tehokkuuden.”

Selkeä projekti

”Hyvällä fiiliksellä mennään kohti uutta kautta. Meillä on nyt uusi ja innokas valmentaja sekä selkeä projekti”, Ville kiittelee.

”Uran ensi kauden joukkue tulee olemaan tosi fyysinen ja urheilullinen. Minun tehtäväni on tuoda joukkueeseen pallollista ja taktista osaamista.”

Ville Hänninen

Hyvä, Ville!

Yhteistyössä