Ville jatkaa Urassa

(16.7.2020) Ville Hänninen jatkaa kaudella 2020-2021 Ura Basketissa. Jatkopahvi merkitsee jo A-ikäisenä Uraa edustaneelle NaKon ja TuNMKY:n kasvatille viidettä kautta sopimuspelaajana Uran edustusjoukkueessa. 

Ennenaikaisesti päättyneen kauden jälkeen on katse visusti tulevassa. ”Hänä” löytää myös etuja poikkeuksellisen pitkässä off seasonissa, joka mahdollistaa perusteellisen valmistautumisen lokakuussa alkavaan runkosarjaan.

-On hyvät fiilikset jatkosopimuksesta. Jos viime kauden äkillisestä loppumisesta haetaan joku positiivinen puoli, niin olen päässyt treenaamaan hyvin ja laadukkaasti. Meillä on ensikaudella Korisliigassa melko nuori ja kokematon joukkue, mutta odotan meidän korvaavan kokemuksen hyvällä energialla ja ennakkoluulottomalla tekemisellä!, toteaa Ville.

Naantalissa vuonna 1995 syntynyt Hänninen kasvoi koripalloilijaksi NaKossa. Turun NMKY:n riveihin hän siirtyi B-ikäisenä. Ura Basket kutsui viimeisenä junnuvuotena, jolloin Ville oli mukana voittamassa A-poikien SM-hopeaa keväällä 2014. Uusi päävalmentajamme on niiltä ajoilta tuttu mies, ja yhteistyö tulee sujumaan mallikkaasti jatkossakin.

Atte Pertun sopimus on purettu

Ura Basket ja Atte Perttu ovat purkaneet kautta 2020-2021 koskeneen pelaajasopimuksen. Sopimuksen purkaminen tehtiin yhteisellä päätöksellä ja hyvässä yhteisymmärryksessä. Ura Basket kiittää Attea ja toivottaa menestystä jatkoon!

Ura Basketilla on nyt sopimukset seuraavien pelaajien kanssa: Joona Airenne, Kevin Bracy-Davis, Edvard Gullichsen, Lauri Hänninen, Ville Hänninen, Trey Niemi, Teemu Sulonen ja Joona Tuomala. 

Yhteistyössä