Vilpas murskasi

(26.2.2020) Salon Vilpas murjoi meidän Ura Basket eGameStarsin lattianrakoon keskiviikkona Kupittaalla. Samalla salolaiset antoivat myrskyvaroituksen kaikille muillekin Korisliigajoukkueille. Vilpas on jälleen valmis Pantteri-jahtiin.

26.2.2020 Ura Basket eGameStars – Salon Vilpas 71 – 130 (12 – 32, 22 – 38, 20 – 37, 17 – 23)

Ottelun juoni oli alusta asti selvä: Vilpas vei, Ura vikisi. Liki 1200 katsojaa saikin keskiviikkoiltana ihastella kovakuntoisen vierasjoukkueen kerrassaan upeaa esitystä. Salolaiset suorastaan pursuivat pelaamisen iloa ja nakkelivat koreja jokaisen pelaajan voimin paikasta kuin paikasta.

Valmentaja Ville Tuomisen kädenjälki näkyy. Vilppaan pelaajat ovat sisäistäneet mainiosti valmentajansa puolustusfilosofian ja –asenteen. Puolustuspään onnistumiset kasvattavat itseluottamusta ja tuovat samalla tehoja myös hyökkäämiseen.

Vilppaan takomat 130 pistettä sekä teholukema 167 ovat Korisliigan kausiennätyksiä, kuten myös taukoon mennessä kasatut 70 pinnaa.

Vilppaan Tim Coleman (28/8/3r) palkittiin joukkueensa parhaana. Varsinkin toisella neljänneksellä hänelle ei löytynyt pysäyttäjää. Taukoon mennessä mies oli kasannut sarakkeeseensa jo peräti 25 pinnaa. Ottelun jälkipuoliskoa hän sai seurata pitkät ajat vaihtopenkin puolelta.

Jeremiah Wood (24/10) murjoi korinsa lähietäisyydeltä vastustamattomasti. Riku Laineen (9/6) +/-lukema (44) oli kentän korkein.

Eero Sahlberg (13/2) palkittiin oman joukkueemme parhaana.

Krisun kommentit

”Vastustaja oli superhyvä, me oltiin superhuonoja. Fakta on nyt se, että meillä olisi pitänyt olla tosi monta asiaa täydellisesti ja Vilppaalla huonosti, että oltaisiin voitu tämä ottelu voittaa. Tottakai me uskottiin, että pystyttäis paremmin haastamaan.”

Ura Basket eGameStars pelaa seuraavan kotiottelunsa jo lauantaina 29. helmikuuta kello 17.00. Silloin Kupittaalle saapuu vieraaksi Kouvot Kouvolasta. Tervetuloa!

Kuvat: Pekka Tenhonen

Yhteistyössä